Продаж, 2 кімнатна квартира, Левицького К. вул., Львів, Галицький район

100.000 $
Код №:
7251
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
56 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Левицького К. вул. Купити квартиру Галицький район - 56 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. К. Левицького (Кам'яниця Атляса). Поверх 3/4ц., площа 56 кв.м. Доглянутий підїзд на домофон. Вхід парадний з просторої широкої сходової клітки в коридор. Вікна і балкон виходять у велике просторе затишне подвіря. Квартира дуже світла і сонячна. Тепла. Повноцінна. Зроблено реконструкцію квартири із повною заміною всіх комунікацій - нова електрика, нова сантехніка, влаштовано індивідуальне опалення, новий 2-ф. котел - 24 кВт Віссман на гарантії із гільзовкою каналу. Збережена вся  автентична столярка - деревяні вікна, міжкімнатні і вхідні двері. Збережені автентичні пєци в кімнатах. Всі приміщення і данні відповідають Технічному Плану квартири. Є можливість легко ізолювати кімнати.
Будинок збудований у 1911—1912 роках за проєктом архітекторів Фердинанда Касслера та Валерія Шульмана у стилі модерну, на замовлення заможних власників Нарбута і Пауліни Атляс та Марії з Бєйковських Ульмової. Скульптурне оздоблення виконав Францішек Томаш Бєрнат. Будинок внесений до Реєстру пам'яток архітектури місцевого значення.
Будинок належить до яскравих зразків архітектури модерну, що поєднує скульптурну пластику, створених визначними архітекторами Фердинандом Каслером і Валерієм Шульманом та митцем Францішком Томашем Бернатом.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Левицького К. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 275 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber