Продаж, 2 кімнатна квартира, Луганська вул., Львів, Сихівський район

175.000 $
Код №:
7552
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
83 м2
Поверх
7 поверх
Поверхів будинку
16 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Луганська вул. Купити квартиру Сихівський район - 83 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Проф. Буйка 27 (Новобуд ЖК Вільне Місто). Поверх 7/16ц., площа 83 кв.м. Будинок зданий в експлуатацію. Документи на право власності. Опалення: газ, двохфункційний котел. Підігрів підлоги: Ванна, Туалент, Кухня, Вітальна, Прихожа. Спальні - радіатори. Кондиціонер.
Квартира з дизайнерським ремонтом. У кухні, вітальні, прихожій, гардеробі покриття підлоги мікроцемент. У спальнях дубовий паркет. Декоративне покриття стін у кухні, вітальні, прихожій, гардеробі. Підвіконники - камінь. Стільниці у кухні та ванній - камінь. Всі Міжкімнатні двері прихованого монтажу. Дизайнерська кухня. Сигналізація, Відеоспостереження.
Житловий комплекс «Вільне Місто» у Львові розташований по вулиці Професора Буйка, 27 на перетині з вулицею Луганська, в чотирьох з половиною кілометрах від Ратуші.
Новобудова знаходиться по сусідству з парком «Залізна Вода», Стрийським парком, неподалік від Innovation District IT Park. У п’яти хвилинах ходьби від комплексу працює декілька шкіл, дитячих садочків, магазини і супермаркети.
«Вільне Місто» – житловий комплекс комфорт-класу, в ході будівництва якого використовується інноваційний підхід до забезпечення високої якості проживання його мешканців.
Структура новобудови продумана так, щоб всі необхідні об'єкти соціально-побутової інфраструктури знаходились саме в комплексі. Проєктом передбачено створення спільної зони, яка призначена для відпочинку. На першому поверсі розміщується власна пекарня та кав’ярня, а також рецепція з допоміжними сервісами: пошта, хімчистка, банкомат. На експлуатованій покрівлі шістнадцятиповерхових секцій розміститься багатофункціональна зона для заняття спортом.
На даху однієї з секцій обладнаний парник, в якому той, хто вирішить купити квартиру в ЖК «Вільне Місто» в м. Львів від забудовника «Квітка. Майстерня будинків», зможе виростити невелике дерево, квіти, овочі або ягоди. Для найменших мешканців комплексу передбачено дитячий садочок, анімаційна кімната і територія для прогулянок.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Луганська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 152 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber