Продаж, 2 кімнатна квартира, Наукова вул., Львів, Франківський район

69.500 $
Код №:
7574
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
14 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Наукова вул. Купити квартиру Франківський район - 50 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Наукова (Кн. Ольги). Поверх 8/14ц., площа 50 кв.м. Будинок з білої цегли, зроблено ремонт у під'їзді, ліфт, квартира тепла і світла (знаходиться із південної сторони).
Хороше планування житла, де продумано все, щодо ремонту робити взагалі нічого не потрібно все вже зроблено для життя. Ремонт виконувався з якісних матеріалів бригадою майстрів під контролем власника.
У квартирі прокладено нову мідну проводку, повністю нова уся сантехніка, гіпсокартонова стеля, підлога в усіх кімнатах виведена в один рівень, вхідні двері броньовані, усі вікна замінені на нові якісні Rehau. Санвузол роздільний. Покладено німецький ламінат у кімнатах і коридорі, у кухні, на балконі та вхідна зона плитка. Балкон утеплений, із встановленим підігрівом підлоги, там можна працювати або відпочивати. У квартиру заведено оптоволокно. Уся побутова техніка якісна і в хорошому стані залишається новому власнику. Меблі абсолютно усі також залишаються. Квартиранти не проживали. Стан квартири повністю відповідає фото.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Наукова вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 171 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber