Продаж, 2 кімнатна квартира, Пасічна вул., Львів, Личаківський район

90.000 $
Код №:
7517
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
10 поверх
Поверхів будинку
14 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Пасічна вул. Купити квартиру Личаківський район - 50 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Пасічна (Шафарика). Поверх 10/14ц., площа 50 кв.м. Чешка з чудовим видом на парк Погулянка. Ця квартира розташована в зручному місці, недалеко від супермаркету "Метро" та "АТБ". Окрім того, вона знаходиться в безпосередній близькості до двох шкіл, двох дитячих садків та Політехнічного училища, що робить її ідеальним вибором для сімей. Близько знаходяться декілька спортзалів. Пологовий будинок знаходиться на відстані 5 хв пішки.
Основні характеристики квартири:
- Площа 50 м: дві окремі кімнати, кухня, ванна кімната, кладовка в квартирі і є кладовка в підвалі та великий кутовий балкон на 2 м з прекрасним видом на Львів та паркову зону.
- Чудовий вид з вікон на парк Погулянка, де ви можете насолодитися природою та свіжим повітрям, з подвір'я є прямий вхід в парк.
- Сучасний ремонт та якісні матеріали в квартирі. В кімнатах є тепла елеткрична підлога, металопластикові вікна, підвіконники чорний граніт.
- Велика та світла кухня з усіма необхідними побутовими приладами (варочна електрична поверхня, витяжка, посудомийка, холодильник, електрична духовка )
- Простора ванна кімната з ванною, пральна і сушильна машина. Встановлено бойлер на 100л. У ванній встановлена італійська сантехніка Lambert.
- Вбудовані меблі в коридорі (шафа для одягу, шафа для взуття), стелаж в кладовці.
Ця квартира ідеально підходить для сімейного життя або комфортного проживання. Розташування поруч з торговим центром та навчальними закладами робить її дуже зручною для повсякденних потреб. Не вагайтеся надто довго - зателефонуйте нам сьогодні, щоб запланувати перегляд цієї чудової квартири.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Пасічна вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 176 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber