Продаж, 2 кімнатна квартира, Пасічна вул., Львів, Личаківський район

52.000 $
Код №:
7575
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Хрущівка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Пасічна вул. Купити квартиру Личаківський район - 40 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Пасічна (парк Погулянка). Поверх 3/5ц., площа 40 кв.м. Не кутова, квартира суха, сонячна. Засклений балкон, пластикові вікна, житловий стан.
Дорога до центру міста займає 12 хвилин на авто або 40 хвилин на громадському транспорті. Прямо біля будинку знаходяться зупинки автобусів 5Н, №40, №47А, №138 і маршрутних таксі №15, №19, №23, №27, №44.
З одного боку парк «Погулянка», з іншого — Винниківський лісопарк. Розташування дозволяє насолоджуватися природою при відносній близькості до центру міста.
Для дітей в пішій доступності відкриті школи №42 і №82, а також ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою та гімназія. Найменших з радістю приймуть в дитячих садах №89, №52 та «Барвінок». В вільний від навчання час діти можуть відвідувати художню школу в 800 м або Центр творчості дітей та юнацтва в 1,5 км через парк.
В радіусі 1 км працює кілька спортивних установ, наприклад, танцювальна студія Gatto, фітнес-клуб «Ліга» та спортивно-оздоровчий комплекс з басейном «ВОДАН».
Купити продукти і необхідні побутові товари можна в найближчих супермаркетах «Рукавичка» і «Свій маркет». У 5 хвилинах їзди знаходяться гіпермаркет METRO Cash&Carry, супермаркет «АТБ» і торговий центр «Арсен».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Пасічна вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 113 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber