Продаж, 2 кімнатна квартира, Пасічна вул., Львів, Сихівський район

113.000 $
Код №:
6204
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
73 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Пасічна вул. Купити квартиру Сихівський район - 73 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Пимоненка 20 (Новобудова ЖК Villa Magnolia Spring). Поверх 2/4ц., площа 73 кв.м. Закрита територія, сучасний комплекс, малоповерхова забудова комфорт класу. Двохстороннє розміщення квартири, тепла сонячна затишна. Велика лоджія майже 6 кв. м. Фактично квартира має 2 спальні і велику вітальню-передпокій і окремо кухню 12 кв.м. Квартира для людей, що цінять спокій у тихому спокійному районі який стрімко розвивається, сучасне планування. Поряд великий продуктовий супермаркет, власний дитячий майданчик+ тренажори, передбачено закриття території, відеонагляд територіі та під‘їздів, сучасні підземні смітники. Ландшафтний дизайн з садівником. Двосторонній заїзд з вул. Пасічна-Пимоненка. Квартира здана в експлуатацію підключено газ, воду, електроенергію є право власності. Вікна Salamander, двохфункційний котел Vaillant.
 
Житловий комплекс Villa Magnolia 2.0 виконаний в стилі польських і австрійських малоповерхових комплексів: затишні внутрішні подвір'я, відсутність машин, озеленені алеї та газони. За проєктом на перших поверхах квартири-патіо з невеликими ділянками, а на верхніх поверхах — тераси.
В 10 хвилинах від ЖК Villa Magnolia 2.0 зупинки міських автобусів і маршруток, що з'єднують Сихівський район з іншими куточками міста, а в 5 хвилинах автомобілем — велика транспортна розв'язка та приміська автостанція.
 
Придбати продукти поряд з будинком можна в продуктових магазинах і великих торгових мережах: в 3-5 хвилинах автомобилем магазин-клуб Metro Cash & Carry, супермаркет «Арсен», торгові центри «Іскра» та Sykhiv. Для поціновувачів свіжої випічки в 5 хвилинах пішки від Villa Magnolia 2.0 пекарня.
 
Поруч з комплексом кілька кафе, барів та ресторанів: до піцерії «Челентано» і ресторану «Марципан» автомобілем 3 хвилини, а до «Першої приватної броварні» — 4 хвилини.
 
У 15 хвилинах від комплексу найбільший торгово-розважальний центр Львова та Західної України - Victoria Gardens зі 160 торговими точками, продуктовим супермаркетом «Сільпо», дитячим розважальним центром і боулінгом, спортивним клубом KING, кінотеатром Multiplex, кафе, ресторанами, багаторівневим підземним та наземним паркінгами. Провести час з сім'єю і друзями можна в торговому центрі King Cross Leopolis. Тут працюють понад сто магазинів і бутиків, кафе, ресторани, боулінг, ковзанка, ігрові майданчики та кінотеатр «Планета Кіно».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Пасічна вул.
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 668 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber