Продаж, 2 кімнатна квартира, Під Голоском вул., 22, Львів, Шевченківський район

99.000 $
Код №:
7230
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
67 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Під Голоском вул. Купити квартиру Шевченківський район - 67 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Під Голоском (Новобуд). Поверх 3/7ц., площа 67 кв.м., під будинком паркінг, дитяча площадка. Поблизу Арсен, ТРЦ "Sparak", Рукавичка. Пряма дорога до центру міста, 10хв. Загальна площа 66, 7 кв. м. Є кладове приміщення на сходовій клітці та підвальне (не входять в площу). Квартира продається частково з меблями та технікою.
За продуктами можна пройтися декілька хвилин до Produktova Khata та Family Food або проїхати 5 хвилин на авто до супермаркетів «Арсен», «Рукавичка» та «АТБ». За 7 хвилин від ЖК можна доїхати до ТЦ Forum Lviv з десятками магазинів, кафе, ресторанами, дитячим розважальним центром, супермаркетом «Сільпо» та кінотеатром «Планета кіно». З найближчих ринків — Винниківський за 15 хвилин їзди на авто. Також поруч розташовані кілька кафе, ресторанів та суші-барів, а до McDonald's їхати 9 хвилин.
До школи №23 пішки 10 хвилин, за 5-6 хвилин можна доїхати до шкіл №43, №81 та №91. Для дітей дошкільного віку за 6 хвилин їзди кілька дитячих садків й центрів розвитку: міжнародний навчальний центр Helen Doron Early English, центр дитячого розвитку Baby Club для дітей від 1 року до 10 років — заняття ліпленням, малюванням, хореографією, гімнастикою, англійською мовою і музикою, а також підготовчі курси до школи.
Якщо полюбляєте гуляти — за 5 хвилин їзди Брюховецький ліс. Для занять спортом на свіжому повітрі передбачені спортивні майданчики на території комплексу. До найближчого фітнес-клубу «Кристал» з тренажерним залом, групами по аеробіці, пілатесу, йоги та шейпінгу їхати 3 хвилини. Також поруч центр айкідо, а за 8 хвилин можна дійти до залу із заняттями з шейпінгу, хатха-йоги та йоги для вагітних, уроками йоги для дорослих та дітей в спортивному залі Kiwi Fitness.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Під Голоском вул.
Будинок №
22
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 297 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber