Продаж, 2 кімнатна квартира, Під Голоском вул., 8, Львів, Шевченківський район

60.000 $
Код №:
7127
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
48 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Під Голоском вул. Купити квартиру Шевченківський район - 48 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Під Голоском 8 (Новобудова). Поверх 6/10ц., площа 48 кв.м. Квартира продається з меблями і побутовою технкою, в квартирі є три дивана один з них шкіряний, є підігрів підлоги в кухні коридорі ванні.
У пішої доступності 2 супермаркети «Сільпо», «Рукавичка», «Близенько» та кілька продуктових магазинів. 8 хвилин їхати до ТРЦ Forum Lviv, де відкрито кілька десятків бутиків та магазинів, кафе, ресторани, дитячий розважальний центр, кінотеатр «Планета кіно» та супермаркет «Сільпо». За фермерською продукцією, свіжими овочами та фруктами можна заїхати на Краківський ринок, до якого 10 хвилин.
До дошкільних установ, таких як дитячий садок №171, дитячого садка Brighter Minds, дошкільного центру №57 та англомовного дитячого садка «Англо Ленд», дошкільного центру №104 та дошкільного навчального закладу №171, пішки йти 10-15 хвилин. Школи району розташовані в радіусі 15 хвилин пішої прогулянки — 9 хвилин до школи №23, 10 хвилин до приватної школи «Перспектива», 12 хвилин до школи №16. Для додаткових занять в радіусі 5 хвилин їзди кілька музичних та мовних шкіл, центри дитячого розвитку та технічна студія.
Дістатися на тренування можна пішки за 5-10 хвилин у фітнес-клуб «Кристал» з групами по аеробіці, пілатесу, йоги та шейпінгу або в Sport Life з соляною кімнатою, басейном та spa-зоною. До інших фітнес-клубів Шевченківського району можна доїхати на авто за 6-7 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Під Голоском вул.
Будинок №
8
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 317 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber