Продаж, 2 кімнатна квартира, Стрийська вул., 292, Львів, Франківський район

70.000 $
Код №:
6737
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
54 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Стрийська вул. Купити квартиру Франківський район - 54 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Стрийська (ЖК Avalon Holiday Новобудова). Поверх 5/6ц., площа 54 кв.м., нульовий цикл, є право власності.
Avalon Holiday — малоповерховий житловий комплекс в екологічно чистій зоні Львова, виконаний в мінімалістичному стилі: прості геометричні форми фасадів та велика площа скління.
У 5 хвилинах на авто або за одну зупинку на громадському транспорті торгово-розважальний центр King Cross Leopolis, в якому є магазини, кафе та ресторани, кінотеатр, каток, лазерний лабіринт та сервісні послуги. Також в King Cross Leopolis розташований великий супермаркет «Ашан», а за 7-8 хвилин від Avalon Holiday можна доїхати до «АТБ», «Сільпо» та «Арсена».
За 7 хвилин на авто від будинку дитячий розважальний центр. Якщо плануєте віддавати дитину в дитячий садок — 5 хвилин на авто до дитячого садку №70, 9 хвилин до садка №69 «Веселка» та 10 хвилин до дошкільного центру №159. Дорослішим дітям можна підібрати школу поблизу: 7 хвилин на авто до школи №32, 9 хвилин до школи №86, 7 хвилин до коледжу Львівської політехніки, 8 хвилин до школи №48, 10 хвилин до ліцею №45 та дитячої школи мистецтв №10.
Для занять спортом на території Avalon Holiday будуть обладнані спортивні майданчики різних вікових категорій. Ще за 8 хвилин можна доїхати до тренажерного залу Iron, фітнес-клубу «Ківі фітнес» або фітнес-клубу Sport Life.
Особливості: власний мобільний додаток для мешканців, в якому буде функція оплати рахунків, моніторинг комунальних витрат та соціальна мережа комплексу Avalon Holiday для комунікації з сусідами, облаштовані велодоріжки та безкоштовний прокат велосипедів, спортивні майданчики та дитячі ігрові зони, технічні приміщення для зберігання колясок та велосипедів, продуктові візки для зручності розвантаження після покупок.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
292
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 555 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber