Продаж, 2 кімнатна квартира, Вашингтона Дж. вул., 4а, Львів, Личаківський район

65.000 $
Код №:
7580
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
61 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Вашингтона Дж. вул. Купити квартиру Личаківський район - 61 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Джорджа Вашингтона 4а (Новобуд). Поверх 1/5ц., площа 61 кв.м. Квартира в 0-му циклі. 1-а кімната 20 кв.м, 2-га кімната, 13.8 кв.м, кухня площею 11.6 кв.м, ванна кімната площею 2.5 кв.м, вбиральня 1.5 кв.м, коридор 8.1 кв.м.
Також разом з квартирою продаються три з'єднані підвали, які знаходяться під квартирою. Розміри підвалів 7.5 м, 7.5 м, 7.4 м відповідно. Підвали мають подвійні стіни, та можливість зробити два виходи. Також є можливість обладнати там додаткову кімнату, з входом з квартири.
Квартира є просторою та світлою, навколо є красиве озеленення. Двір є великим та містким, тому паркомісце завжди можна знайти. Також квартира обладнана індивідуальним опаленням, великою кількістю вікон, двома балконами та лоджією. Сусіди добрі та привітні.
Житловий комплекс розташований недалеко від вулиці Зеленої та великої транспортної розв'язки на перетині з вулицею Джорджа Вашингтона, що дозволить швидко добратися до будь-якого куточка міста: до центральної площі автомобілем 15 хвилин, до центрального автовокзалу — 17 хвилин, до залізничного вокзалу та Львівського міжнародного аеропорту — 25 хвилин. Для тих, хто пересувається по місту на громадському транспорті, за 3-4 хвилини від комплексу зупинки автобусів на вулицях Зеленій та Джорджа Вашингтона.
Також купувати продукти за 8-12 хвилин пішки від будинку можна у магазинах «Шуварик», «Фонтан пива», «Де Люкс» та «Близенько», а також у супермаркетах «Вопак» та Metro Cash & Carry, до яких 5-6 хвилин автомобілем. Придбати побутову техніку за 8 хвилин пішки від житлового комплексу можна у найближчому торговому центрі «Арсен», де також працює продуктовий супермаркет.
Поруч з комплексом декілька шкіл: найближчі №73, ThinkGlobal та альтернативна школа Kheppi за 9 хвилин пішки, до школи №82 — 12 хвилин пішої ходи, до ліцею «Львівський 1715» — 9 хвилин на авто. Також у пішому доступі розташовані школа мистецтв та мовна школа Linguistic Center Boyar. Сім'ї з маленькими дітьми зможуть обрати один з дитячих садків, розташованих у радіусі 9-14 пішки хвилин: №118, «Барвінок» та Periwinkle.
Поруч з двома зеленими масивами — парками Погулянка та Снопківський.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Вашингтона Дж. вул.
Будинок №
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 114 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber