Продаж, 2 кімнатна квартира, Володимира Великого вул., 10, Львів, Франківський район

135.000 $
Код №:
6224
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
71 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Володимира Великого вул. Купити квартиру Франківський район - 71 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж ВІП 2-кім. квартири Львів, вул. В. Великого (Новобудова ЖК Америка). Поверх 2/6ц., площа 71 кв.м., з дорогим оздобленням, вмонтованими меблями та технікою. Дуже продуманий та красивий авторський дизайн-проект.
По меблях та техніці:
Дорога кухня з акриловими фасадами (Польща); шафи, системи зберігання, бібліотека, столи, тумбочки та полиці - усе вмонтоване.
Вмонтовані посудомийна машина, духова та мікрохвильова піч, холодильна та морозильна камера, газова поверхня; пральна та сушильна машини; дуже стильний, якісний та широкий розкладний, диван (Dante) шириною 3.15м; Дизейнерське читальне крісло в зоні бібліотеки. Велике дво-спальне ліжко. Великий телевізор Samsung на 49 дюймів. Якісні штори робились на замовлення дуже хорошим львівським виробником. Ламінат німецький (33клас). Уся сантехніка. Дуже багато розеток, перехресних та прохідних вмикачів/вимикачів, якісна польська та італійська керамо-гранітна плитка. Підігрів підлоги. Усі вікна виходять на захід.
Ліфт, відеоспостереження навколо будинків і на кожному поверсі. Багато пішохідних зон. Можна орендувати або купити місце у підземному паркінгу. Поряд парк Горіховий гай. Престижний район, розвинена інфраструктура. Школи, садочки, Сільпо, офіси ІТ компаній.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Володимира Великого вул.
Будинок №
10
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 684 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber