Продаж, 2 кімнатна квартира, Залізнична вул., 7, Львів, Залізничний район

70.000 $
Код №:
6236
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
75 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Залізнична вул. Купити квартиру Залізничний район - 75 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кімн. квартири Львів, вул. Залізнична 7 (Новобудова ЖК Дольче Віта). Новобудова здана, поверх 4/7ц., площа 75 кв.м. Балкон. 0 цикл, двофункційний котел. У вікна будівель встановлюються енергозберігаючі металопластикові вікна з п'ятикамерним профілем і двокамерними склопакетами.
Стіни виконуються з керамічних блоків і покриваються десятисантиметровим шаром пінополістиролу і мінеральної вати, що дає можливість знизити споживання тепла і, відповідно, зменшує вартість комунальних послуг.
В апартаментах встановлені прилади обліку електроенергії, води і газу, а також газовий двоконтурний котел потужністю до двадцяти чотирьох кіловат.
Комфортабельний житловий квартал «Dolce Vita» у Львові розташований в Залізничному районі, недалеко від перетину вулиці Левандівська з вулицею Шевченка.
Поруч із ЖК є все, що потрібно для комфортного життя. Неподалік знаходиться школа, дитячий садочок, поліклініка, ринок, безліч магазинів різного профілю і супермаркети. Поблизу розташований стадіон, Андріївська церква, аптеки, салони краси і банкомати.
«Дольче Віта» – житловий квартал комфорт-класу, в ході будівництва якого використовується монолітно-каркасна технологія, що дозволяє забезпечити будівлям високу міцність і довговічність.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Залізнична вул.
Будинок №
7
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 916 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber