Продаж, 2 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 134, Львів, Шевченківський район

103.000 $
Код №:
7109
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
80 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
18 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Замарстинівська вул. Купити квартиру Шевченківський район - 80 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Замарстинівська 134а (Новобудова). Поверх 3/18ц., площа 80 кв.м. Будинок збудований. Стан квартири нульовий цикл: штукатурка, стяжка, водопостачання, водовідведення, електрика, опалення та гаряче водопостачання від дахової котельні. Забудовник "Галжитлобуд". 
Житловий комплекс по вул. Замарстинівській, 134а — це не просто нове житло, це територія комфорту, де є все, від вимощених бруківкою пішохідних алей до затишних кафе та сучасного підземного паркінгу. Завдяки вишуканій архітектурі з різною поверховістю, асиметричними формами та озелененими дахами комплекс став однією з найпомітніших новобудов району. Внутрішній двір з елементами ландшафтного дизайну, зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками стане місцем, де можна пограти з дитиною або випити кави з друзями в одному з літніх кафе. Позасмагати, відпочити в тиші або помилуватися чудовими краєвидами на місто можна й з відкритих лаунж-зон на дахах шестиповерхових секцій новобудови.
Житловий комплекс розташований на перетині вулиць Замарстинівської та Авраама Лінкольна, за 3 хвилини пішки від зупинок трамваю №9 та маршрутки №39. Також недалеко від новобудови велика транспортна розв'язка на перетині вулиці Липинського та проспекту В'ячеслава Чорновола. Звідси до різних районів міста курсують 11 автобусних маршрутів, тролейбус №33 та маршрутки №7, №17, №22, №34, №37, №41 №51 та №55.
На двох нижніх поверхах комплексу по вул. Замарстинівській, 134а розмістять об'єкти комерційної інфраструктури: магазини різного профілю, кафе, ресторани та інші сервіси. Поруч з будинком купити продукти можна у супермаркеті «АТБ-Маркет» та пекарні Baker shop, а також у супермаркеті «Рукавичка» та гіпермаркеті «Ашан», до яких 7 та 13 хвилин пішки відповідно. До Краківського ринку з фермерської продукцією, свіжими фруктами та овочами на авто їхати 7 хвилин.
 
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
134
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 277 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber