Продаж, 2 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 233, Львів, Шевченківський район

107.000 $
Код №:
6225
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
69 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Замарстинівська вул. Купити квартиру Шевченківський район - 69 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. Замарстинівська 233 (Новобудова ЖК Моне). Поверх 5/10ц., площа 69 кв.м., з ремонтом. Комфортне планування. Індивідуальне опалення, підлога з підігрівом (кухня, коридор, ванна, туалет). Будинок комфорт класу, чудовий варіант для сучасних людей. Квартира знаходиться на 5 поверсі (є сучасний ліфт) заселеної новобудови (2018р). Район з розвиненою інфраструктурою, в пішій доступності ТЦ SPARTAK, АРСЕН, магазини, школи та садочки. До парку 700-річчя 10 хв пішки, хороша тоанспортна розв‘язка. Тихий і спокійний квартал. В квартирі залишаються вмонтовані меблі.
Самобутній та живописний, зі спокійною, врівноваженою архітектурою та формами – ось ті риси, якими приваблює будинок «Моне». «Ріел» створив його, надихнувшись творчою манерою великого французького імпресіоніста – вільного духом, з витонченим відчуттям гармонії з навколишнім світом. ЖК «Моне» – для тих, хто цінує кожну мить життя та хвилини єднання з природою.
Будинок розташований у привілейованій екологічно-чистій лісопарковій зоні Львова, серед мальовничих ландшафтів. Моне був першим, хто волів малювати свої картини тільки на відкритому повітрі в будь-яку погоду й у будь-яку пору року. Тому дивовижні пейзажі, що прикрашають краєвиди з Ваших вікон у ЖК «Моне», щодня надихатимуть на нові звершення.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
233
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 1033 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber