Продаж, 3 кімнатна квартира, Братів Рогатинців вул., Львів, Галицький район

200.000 $
Код №:
7536
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
78 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Братів Рогатинців вул. Купити квартиру Галицький район - 78 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Братів Рогатинців (Підвальна). Поверх 3/4ц., площа 78 кв.м. Люкс апартаменти з чудовим видом на історичний центр. Будинок споруджений у 1907—1908 роках за проєктом архітектора Володимира Підгородецького. Під будинком знаходяться залишки оборонної вежі-бастіону. Будинок внесений до реєстру пам'яток архітектури місцевого значення.
Квартира підходить як для постійного проживання так і для подобової оренди. Чудова інвестиція на довгі роки у актив, який завжди буде у ціні!
Вулицю було прокладено наприкінці XVIII століття на місці розібраних міських фортифікацій. Вздовж нинішньої вулиці проходив Високий мур з вежами: Кожум'як, Золотарів, Гончарів, Котлярів, Порожня вежа, Жидівська і Шевська. Під нинішніми будинками парної сторони вулиці проходив Низький мур з бастіонами, спорудженими у XV столітті.
В архітектурному ансамблі вулиці Братів Рогатинців переважають кам'яниці першої половини XIX століття у стилі класицизм, більшість з яких було пізніше перебудовано у стилі віденської сецесії. Більшість будинків внесено до Реєстрів пам'яток архітектури місцевого та національного значення.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Братів Рогатинців вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 677 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber