Продаж, 3 кімнатна квартира, Червоної Калини просп., Львів, Сихівський район

159.900 $
Код №:
6249
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
93 м2
Поверх
20 поверх
Поверхів будинку
21 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Червоної Калини просп. Купити квартиру Сихівський район - 93 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. пентхаус Львів, пр. Червоної Калини (Новобудова ЖК Avalon Up). Новобудова бізнес класу. Поверх 20/21ц., площа 93 кв.м., 2 спальні, 2 санвузли. Висота стелі - 3,10 м. Є можливість за окрему плату докупити 2 паркомісця.
Житловий комплекс «Avalon Up» у Львові – перша в місті новобудова, в якій є будинки висотою від двадцяти до двадцяти п'яти поверхів.
Суперсучасний комплекс займає територію близько двох гектарів. ЖК розташований у Сихівському районі, поруч із парком ім. Папи Римського Івана Павла ІІ.
З вікон багатоповерхових веж відкриваються незрівнянні краєвиди. Зручне розташування новобудови в екологічно чистому місці викликає інтерес у багатьох потенційних інвесторів, які прагнуть купити квартиру в ЖК «Авалон Ап» в м. Львів від забудовника «Avalon Inc.»
Безпосередньо біля ЖК на просп. Червоної Калини в м. Львів розташований великий торговий центр, фітнес-комплекс з власним басейном, дитячі садочки, школи, медичні та банківські установи. Поблизу є СПА та салони краси, супермаркети і різноманітні магазини.
Панорамні вікна з пластикових і алюмінієвих профілів скляться енергоефективними склопакетами.
«Авалон Ап» – житловий комплекс, в основу якого закладено концепцію «місто в місті».
На території комплексу передбачено створення комфортного середовища проживання. Тут організують паркову зону з алеями, вздовж яких поставлять художньо виконані лавки і дизайнерські ліхтарі. До того ж на прибудинковій території  розмістяться кафе, офісні приміщення, салони краси, аптеки, стоматологічні клініки, продуктові магазини, а також підприємства по ремонту одягу та взуття.
Передбачається організація дошкільного закладу європейського типу, обладнання просторих підземних паркінгів, гостьових паркувальних місць за межами внутрішнього простору і сучасних прогулянкових доріжок у пішохідній зоні.
Уся територія покривається мережею Wi-Fi, у парку біля озера організовується лаунж-зона, яка призначена для відпочинку і пікніків.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Червоної Калини просп.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 762 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber