Продаж, 3 кімнатна квартира, Чорновола В. просп., 69, Львів, Шевченківський район

135.000 $
Код №:
6254
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
82 м2
Поверх
7 поверх
Поверхів будинку
20 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Чорновола В. просп. Купити квартиру Шевченківський район - 82 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, пр. Чорновола 69 (Новобудова ЖК Сіті). Поверх 7/20ц., площа 82 кв.м., з опаленням, нульовий цикл, зона барбекю на 10 поверсі, затишний район, поряд з центром.
Житловий комплекс «Сіті» у Львові розташований у Шевченківському районі, за адресою проспект В'ячеслава Чорновола, 69. З його вікон відкривається неперевершений краєвид на центр міста.
Буквально в ста метрах знаходиться великий парк. Поціновувачі активного способу життя можуть відвідувати п'ятдесятиметровий басейн, а також скористатися послугами навчально-спортивної бази літніх видів спорту і спідвейного клубу.
«Сіті» – житловий комплекс бізнес-класу, що відповідає останнім вимогам до сучасних новобудов. Він являє собою інтелектуальний двосекційний житловий будинок висотою від десяти до двадцяти поверхів. Будинок зводиться за монолітно-каркасною технологією, що гарантує міцність і надійність конструкції на довгі роки.
До послуг маленьких мешканців комплексу буде сучасний і чудово обладнаний дитячий ігровий майданчик. Автомобілісти можуть скористатися підземним паркінгом та наземною парковкою.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Чорновола В. просп.
Будинок №
69
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 837 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber