Продаж, 3 кімнатна квартира, Чупринки Т. ген. вул., Львів, Франківський район

110.000 $
Код №:
7475
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
78 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Чупринки Т. ген. вул. Купити квартиру Франківський район - 78 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Г. Чупринки (Київська). Австрійський будинок. Поверх 3/3ц., площа 78 кв.м., 2 входи, парадний та через балкон. Залізо-бетонне перекриття. Дерев’яні сходи. Пічне та конвекторне опалення. Встановлено кондиціонер. Є діючий камін на дрова і газ. Вигоди роздільні. До квартири є два підвали - 10 кв м і 5.3 кв м. У дворі є паркомісце.
Будинок розташований у Франківському районі Львову з добре розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою. За декілька хвилин пішки від будинку зупинки громадського транспорту, від яких до різних мікрорайонів міста відправляються автобуси №42 і №138, тролейбуси №2 і №9, а також маршрутки №33, №41 та №42. Автомобілем до відомої площі Ринок можна доїхати за 6 хвилин, до Львівського міжнародного аеропорту, залізничного та приміського вокзалів — за 10 хвилин.
Піша прогулянка до найближчого продуктового магазину «Весела Варенична» триватиме 3 хвилини, до кондитерського магазину «Вацак», продуктового «Близенько» та супермаркету «Рукавичка» — 5 хвилин, до продуктового магазину «Два кроки від дому» — 10 хвилин, до супермаркету «АТБ-Маркет» та Привокзального ринку — 13-15 хвилин.
У пішому доступі кілька шкіл Франківського району: до спеціалізованої школи №5 з поглибленим вивченням англійської мови — 4 хвилини, ліцею №17 та Львівської академічної гімназії при «Львівській політехніці» — 6 хвилин, школи №10 — 9 хвилин. Ще кілька шкіл розташовані у радіусі 5-6 хвилин на авто на «вул. Коновальця, 21»: школи №51, №50, №55 та класична гімназія при Львівському університеті ім. І. Франко. Супроводити дитину за 9 хвилин пішки можна до дитячих садків №125 та №129 або відвезти за 4 хвилини до дитячих садків №3, №18 та №48. Також у Франківському районі багато вищих навчальних закладів, з них у пішому доступі Львівський медичний інститут, Інститут комп'ютерних наук та інформаційних технологій, Відкритий міжнародний університет розвитку, Львівський лісотехнічний університет та Національний університет «Львівська політехніка».
Займатися спортом мешканці зможуть у оздоровчому центр «Ківі Фітнес», спортивному комплексі Uniforce, фітнес-студії MATE, фітнес-центрі для жінок FitCurves або студії йоги Birdie, прогулявшись пішки 5-10 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Чупринки Т. ген. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 448 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber