Продаж, 3 кімнатна квартира, Городоцька вул., Львів, Галицький район

165.000 $
Код №:
7392
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
83 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Городоцька вул. Купити квартиру Галицький район - 83 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Городоцька (Пам'ятка архітектури 1891р.). Австрійський будинок, поверх 2/4ц., площа 83 кв.м., ближній центр. Дві квартири на поверсі. Індивідуальне опалення, газовий котел. Збережена автентичність австрійських пічок. У квартирі новий ремонт, кухня із новою, вмонтованою технікою. Замінено усі вікна, відреставровано паркет та міжкімнатні двері. Діючі пʼєц та камін.
До центру Львова 15 хвилин пішою ходою. До найближчих супермаркетів можна дійти пішки: 8 хвилин до «Свій Маркет», 15 хвилин до «Рукавички». Також поруч кілька невеликих продуктових магазинів, а за 8 хвилин на авто можна доїхати до Краківського ринку з фермерською продукцією, свіжими фруктами та овочами. На території комплексу також планують відкрити торговий центр.
З дошкільних установ в радіусі 20 хвилин пішки або 4 хвилин їзди на авто дитячий садок «Сімейний Клуб», дошкільний центр №26 та дитячий садок №23. Школи розташовані трохи далі — 5 хвилин на авто до школи №67, 8 хвилин до школи №65, 9 хвилин їзди до школи №55, 14 хвилин до ліцею-гімназії міжнародних відносин ім. Василя Стуса.
До інших мережевих фітнес-клубів можна доїхати за 7-9 хвилин на авто: це клуби League, ArmGo та «Інтерспорт». Для шанувальників плавання за 7 хвилин на авто басейн спортивної бази СКА, де також поруч легкоатлетичний манеж з велотреком.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Городоцька вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 322 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber