Продаж, 3 кімнатна квартира, Кавалерідзе І. вул., Львів, Сихівський район

80.000 $
Код №:
7602
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
73 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Панель
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Кавалерідзе І. вул. Купити квартиру Сихівський район - 73 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Кавалерідзе (Коломийська). Поверх 9/9п., площа 73 кв.м., дах перекритий. Три ізольовані кімнати, роздільний санвузол, дві засклені лоджії, дуже простора, світла та затишна квартира. Двостороння, не кутова. Повноцінний технічний поверх. Створено ОСББ.
За 20 хвилин автомобілем від площі Ринок у історичному центрі міста. У пішому доступі розташовані всі необхідні об'єкти інфраструктури, від дитячих садків до торгових та фітнес-центрів.
Якщо потрібен громадський транспорт, 1 хвилин пішки до зупинки автобусів №46, №47 та маршруток №13, №14 на вулиці Кавалерідзе або 10 хвилин до зупинки тролейбусу №31, маршрутки №38 та 27 автобусних маршрутів на вулиці Зеленій. До таких великих транспортних вузлів, як автовокзал, центральний залізничний вокзал та Міжнародний аеропорт «Львів» — 15-20 хвилин на авто.
Купувати продукти мешканці зможуть у кількох супермаркетах торгових мереж «АТБ-Маркет», «Близенько» та «Сільпо», що розташовані на відстані 8-10 хвилин пішки від будинку. Фермерську еко-продукцію у будь-якої пори року можна придбати на ринку «Народний», до якого 4 хвилини автомобілем, а за покупками та розвагами до найближчих торгових центрів «Іскра» та «Сихів» пішки 10 хвилин.
Неподалік розташований цілий ряд навчально-виховний заклад для різних вікових груп. До найближчого дитячого садка №181 — 5 хвилин пішки, до садків №175, №130, №176 та Piznaiko — 10 хвилин, до садка №44 — 14 хвилин. Для дітей старшого віку на такій самій відстані розташовані школи №1, №90, №95, №98, №72 та ліцей №93.
Також у пішому доступі розташовані спортивна зала Red Gym, спортклуб Shogun, басейн «Дельфін», фітнес-клуби Rio та Sport Life. До будь-якого з них — 10-15 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Кавалерідзе І. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 198 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber