Продаж, 3 кімнатна квартира, Хорватська вул., 12, Львів, Галицький район

88.000 $
Код №:
7620
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Хорватська вул. Купити квартиру Галицький район -

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири, вул. Хорватська (Клепарівська), Львів: Австрійський шарм з видом на Високий Замок!
 
Вашій увазі пропонується чудова можливість придбати простору 3-кімнатну квартиру в самому серці Львова, на вулиці Хорватській (Клепарівській). Розташована на 3 поверсі 3-поверхового австрійського будинку, ця квартира площею 76 кв.м вражає своєю автентичністю та функціональністю.
 
Особливості квартири:
Австрійський шарм: високі стелі (понад 3,50 м), збережені автентичні архітектурні елементи, два балкони, що додають особливого шарму та затишку.
Продумане планування: три окремі кімнати, простора кухня, санвузол, коридор.
Два входи: основний та через балкон, що забезпечує додаткову зручність.
Комфортне проживання: індивідуальне опалення (котел) для створення ідеального мікроклімату в будь-яку пору року.
Захоплюючий вид: з одного балкону відкривається панорамний вид на Високий Замок, Ратушу та історичний центр Львова, що дарує естетичне задоволення щодня.
Потребує ремонту: ви маєте унікальну можливість втілити власні дизайнерські рішення та створити інтер'єр, що відповідає вашим смакам та потребам.
 
Ідеальна локація:
Історичний центр Львова: квартира знаходиться на тихій та спокійній вулиці, всього в 5 хвилинах пішої ходи від Оперного театру.
Розвинена інфраструктура: поруч з будинком розташовані магазинчики, кафе та ресторани, Краківський базар, зупинки громадського транспорту.
Зручне транспортне сполучення: за 2 хвилини пішки знаходиться зупинка громадського транспорту на вулиці Шевченка (автобуси №125, №210, трамвай №6, маршрутка №17). На проспекті В'ячеслава Чорновола, що знаходиться неподалік, курсують 4 міських маршрутки та 9 автобусних маршрутів. До центрального залізничного вокзалу – 11 хвилин автомобілем, до автовокзалу та Міжнародного аеропорту «Львів» – 20 хвилин.
 
Все необхідне поруч: в радіусі 10 хвилин пішки працюють супермаркети "Свій маркет", "Сільпо", "Близенько", "АТБ-Маркет", а також "Краківський" ринок з фермерськими продуктами. В пішому доступі також знаходяться ТЦ "Магнус" та ТРЦ Forum Lviv з кінотеатром, дитячою зоною та великим вибором магазинів.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Хорватська вул.
Будинок №
12
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 129 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber