Продаж, 3 кімнатна квартира, Коцюбинського М. вул., Львів, Галицький район

355.000 $
Код №:
7469
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
115 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Коцюбинського М. вул. Купити квартиру Галицький район - 115 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж шикарної 3-кім. квартири Львів, вул. Коцюбинського (Драгоманова). Поверх 1 високий/4ц., площа 115 кв.м.
Кожен будинок старої частини центру Львова має свою особливу історію. В одному із них може розпочатися ваша. Поєднання розкоші і аристократизму, вишуканості та вічної класики знайшли своє відображення у 3-кімнатній квартирі в австрійському будинку на вулиці Коцюбинського. Дизайнерський ремонт дозволить вам відчути королівський смак у власному помешканні.
Тільки уявіть - 3 просторі кімнати на 1 поверсі з окремим входом з внутрішнього двору, гардероб, комірчина, додатковий гостьовий санвузол, невеличка тераса з саджанцями на вулиці. У інтерʼєрі справжня позолота, люстри виконані під індивідуальне замовлення в Італії та оздоблені камінням Swarovski, а паркет виготовлений з натурального дуба.
Тут буде затишно в будь-яку пору року, адже у коридорі, кухні, гардеробі та двох санвузлах є підігрів підлоги з окремим регулюванням, а товсті стіни добре утримують тепло всередині та захищають від спеки ззовні. Квартира з індивідуальним опаленням газовим котлом Viesmann. В житлових кімнатах встановленні радіатори, в яких можна налаштувати температуру та час опалення.
Вам не потрібно хвилюватися за квартиру, коли вас немає вдома, адже вся вулиця під відеонаглядом, а квартира під охороною компанії Ефорт. Броньовані вхідні двері захистять від непроханих гостей, а датчики затоплення, які встановлені у ванній кімнаті та санвузлах вбережуть від протікання.
Сімейні вечори чи затишні посиденьки з друзями тут стануть ще теплішими, адже у серці вашого дому - вітальні, вас зігріє вогонь від каміну з натурального каменю.
Дихайте тут на повні груди, адже тут є система очищення повітря та встановлений кондиціонер. Побутова техніка якісних європейських виробників: Smeg, Liebherr, Viesmann, Bosch, фільтр води, італійська сантехніка.
У цьому домі вас не потурбує шум міста, а зручна локація мотивуватиме гуляти частіше. Зовсім поруч парк Культури та відпочинку, Ботанічний сад. 3 хвилини до дитячого садка та лінгвістичної гімназії. А ще в цьому будинку творив український письменник Михайло Коцюбинський Хто-зна, можливо це місце надихне і вас. При продажі квартири залишаються всі меблі і техніка на кухні. А меблі по кімнатах до обговорення, за окрему плату.
Інфраструктура
Від квартири в межаш 5 хв пішої ходи знаходиться Лінгвістичана гімназія та садок.
В межах 10 хв пішої ходи - парк культури, ринок, ресторан.
10 хв пішком до центру.
10 хв транспортом до Залізничного вокзалу та аеропорту.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Коцюбинського М. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 503 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber