Продаж, 3 кімнатна квартира, Наукова вул., Львів, Франківський район

61.000 $
Код №:
7582
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
66 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Панель
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Наукова вул. Купити квартиру Франківський район - 66 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Наукова (Кн. Ольги). Поверх 8/9п., площа 66 кв.м. Є ліфт, під'їзд чистий, закривається. Є два засклені балкони, одна кімна є прохідною, велика кухня, ванна та туалет - окремо, просторий коридор. На поверсі 4 квартири. У подвір'ї є місце для автомобіля.
Будинок розташований поруч з парком «Боднарівка», тому можна миттєво вийти на прогулянку на свіжому повітрі. За 500 м знаходяться два озера: безіменне та Цегольня, біля яких можна відпочити влітку. А на відстані 1 км розташований великий та доглянутий парк «Горіховий Гай», на території якого в теплу пору року працює кінотеатр просто неба. За 2 хв пішки від будинку знаходиться чудовий аквапарк «Пляж».
Від будинку нескладно дістатись у будь-який район міста Лева. Поруч проходить одна з радіальних магістралей Львова, вулиця Княгині Ольги, тож на автівці до центральної частини міста можна дістатись за 15-20 хв. Шлях на громадському транспорті (найближча зупинка знаходиться на відстані 50 м) займе трішки більше ніж пів години.
На відстані 5-10 хв пішки розташовано багато невеличких крамничок, великий ТРЦ «Фабрика» з супермаркетом, бутіками, ресторанчиками, кінотеатром та потужною розважальною зоною. Є поблизу і де поснідати або повечеряти — поряд працюють ресторани Parenzo, «Гопак», «Шинок», «Реберня», «Колиба» та ін.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Наукова вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 116 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber