Продаж, 3 кімнатна квартира, Під Дубом вул., 26, Львів, Галицький район

175.000 $
Код №:
6064
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
85 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Під Дубом вул. Купити квартиру Галицький район - 85 м 2

Додаткова інформація
Опис
Купуючи помешкання, хочеться отримати не просто нову квартиру, а щасливе і насичене подіями життя. Тут продумано все до дрібниць, починаючи з місця розташування, закінчуючи якісними матеріалами. Сьогодні комплекс повністю завершено та вже майже заселено. Не вистачає лише вас. Живіть на повну! Перший крок зробити просто. Для когось це буде перша подорож, для когось визнання в коханні. У кожного свій перший крок. Можливо саме ваш - це покупка нової квартири і початок нового життя.
 
Життя у престижній частині міста, у новому будинку з оригінальним архітектурним проектом й ексклюзивним дизайнерським оформленням, де було дотримано найпередовіші світові стандарти і застосовувано будівельні матеріали найвищої якості, у районі, де є добре розвинена як комерційна, так і соціальна інфраструктура - це все про житловий комплекс "Forum Apartments".
 
Саме тут продається дві кімнати щастя та простора кухня-вітальня. Чому саме так? По-перше, комфортне планування кімнат: кухня-вітальня та спальня розміщена далі по коридору, а друга спальня взагалі з іншого краю квартири - це дуже зручно, якщо в домі є маленькі діти, а батьки люблять приймати гостей. Або ж - працюють з дому і хочуть це робити в тиші; по-друге оптимальна площа - 84,6 квадратних метрів: не надто велика, що позитивно впливає на ергономічність, але при цьому кімнати досить просторі; по-третє, роздільний санвузол - коли в квартирі живе більше однієї людини, це дуже важлива особливість; по четверте, окремий відкритий балкон, що виходить із кухні-вітальні, де можна насолодитися прекрасним ранковим сніданком на свіжому повітрі; по-п`яте, квартира - тепла, затишна і світла. Попри те, що всі вікна в квартирі - панорамні, вони високої якості (литовського бренду Doleta) і добре зберігають тепло в квартирі. Завдяки панорамним вікнам - в усіх кімнатах гарний доступ денного світла; по-шосте, краса краєвидів: вікна зі спальні виходять на Високий замок, тому тут можна насолоджуватись легендарним краєвидом на Львівську телевежу. У квартирі відкриються і казкові сходи сонця, і романтичні заходи.
 
У будинку використовується автономна система опалення. Які ж переваги в такій системі? Це економія – знижуються тепловтрати за рахунок того, що котельня знаходиться прямо в будинку; простота експлуатації – повністю автоматизована система практично не вимагає втручання в роботу, а ремонтом і обслуговуванням займається компанія, з якою ОСББ уклала договір.
 
А найголовніше, що помешкання продається вже з готовим дизайнерським ремонтом в стилі мінімалізм з побутовою технікою та меблями. Тут зроблено все, щоб вже сьогодні Ви заселилися в свою квартиру!
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Під Дубом вул.
Будинок №
26
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 4333 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber