Продаж, 3 кімнатна квартира, Під Дубом вул., 26, Львів, Галицький район

399.000 $
Код №:
7601
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
114 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
13 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Під Дубом вул. Купити квартиру Галицький район - 114 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Під Дубом 26 (ЖК Forum Apartments). Поверх 9/13ц., площа 114 кв.м. Нульовий цикл, будинок зданий в 2020р. 3 кімнати та кухня студія.
Також є два паркомісця в цьому будинку.
Житловий комплекс «Forum Apartments» у Львові розташовується в Галицькому районі, який вважається найбільш престижною частиною міста. ЖК на вул. Під Дубом, 26 представлений однією чотирьохсекційною будовою класу комфорт, висота якої коливається від чотирьох до тринадцяти поверхів.
При зведенні багатоквартирного комплексу забудовник дотримувався всіх світових стандартів і застосовував будматеріали найвищої якості. У ході будівництва було використано монолітно-каркасну технологію з утепленням вентильованого фасаду мінеральною ватою.
Завдяки оригінальному архітектурному проєкту й ексклюзивному дизайнерському оформленню престижна будова органічно вписується в навколишню міську забудову.
Купити квартиру в ЖК «Форум Апартментс» у м. Львів від забудовника ТОВ «Форум Парк-Захід» неодмінно вирішать ті, хто бажає жити в комфортних апартаментах у центрі столиці Західної України.
У районі, в якому знаходиться новобудова, є добре розвинена як комерційна, так і соціальна інфраструктура. Тут працюють не тільки дитячі садки і школи, але буквально через дорогу знаходиться торговий центр «Форум Львів». Крім іншого, тут є багато культурно-розважальних закладів, у тому числі знаменитий на всю Європу Львівський оперний театр.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Під Дубом вул.
Будинок №
26
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 251 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber