Продаж, 3 кімнатна квартира, Піскова вул., Львів, Личаківський район

98.000 $
Код №:
7467
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
68 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Піскова вул. Купити квартиру Личаківський район - 68 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3к. з видом на парк Знесіння Львів, вул. Піскова (Лисенка). Елітний район. Ближній центр. Паркова зана - поруч пару Знесіння та Шевченківський Гай. До пл. Ринок 15 хв ходьби. Поверх 3/5ц., площа 68 кв.м. Квартира правильного планування. Кімнати ізольовані. Лоджія та балкон. Стоянка для авто під будинком.
Зручне розташування дозволить жителям швидко добиратись до офісів, шкіл, дитячих садків, лікарень та інших об'єктів: за 3 хвилинах пішки зупинки трамваїв, кількох автобусів і маршрутних таксі, що відправляються в різні райони міста.
Придбати продукти за 5 хвилин від будинку можна в декількох магазинах, супермаркеті «Рукавичка» або на Винниківському продуктовому ринку.
Для найменших мешканців за 5-10 хвилин пішки від будинку кілька дитячих дошкільних установ: логопедичний центр Rozmovlyayko, центр дошкільного розвитку Sim'ya Vid A Do Ya, дитячі садки №7, №149, Erudytynya і приватна школа-дитячий садок «Дзвіночок». Школярі зможуть відвідувати кілька шкіл району: до спеціальної школи з поглибленим вивченням французької мови №37 пішки 6 хвилин, до загальноосвітніх шкіл №6, №49, №63 та середньої школи №8 з поглибленим вивченням німецької мови — 6 хвилин автомобілем. Для випускників поруч з будинками кілька ВНЗ: Національний медичний університет, Львівський національний університет ветеринарної медицини та інші.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Піскова вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 305 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber