Продаж, 3 кімнатна квартира, Шафарика П. вул., Львів, Личаківський район

52.000 $
Код №:
7290
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
65 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Шафарика П. вул. Купити квартиру Личаківський район - 65 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Шафарика (парк Погулянка). Поверх 3/9п., площа 65 кв.м. Квартира потребує ремонту. Кімнати ізольовані. Лоджія. Вікна на парк.
Будинок розташований у районі з добре розвиненою соціальною та транспортною інфраструктурою. Поруч з будинком — вулиця Зелена, якою до площі Ринок в історичному центрі міста 20 хвилин. Нею ж у різні мікрорайони Львова курсують тролейбуси №24 та №31, автобуси №46, №160, №161 та №178, міські маршрутки №15, №37, №43 та №44. Якщо потрібно до іншого міста, 6 хвилин на авто до автовокзалу та 20-25 хвилин до центрального залізничного вокзалу та Міжнародного аеропорту «Львів».
За продуктами 5 хвилин пішки до супермаркету Blyzen'ko, 6 хвилин до найближчого ринку та 13 хвилин до супермаркету в ТЦ «Арсен», а у радіусі 5-8 хвилин на авто розташовані супермаркети «АТБ-Маркет», «Сільпо», «Свій маркет» та гіпермаркети «Рукавичка» та METRO Cash & Carry.
У районі працюють більше десятка дитячих навчально-виховних закладів для різних вікових груп, в тому числі й у пішому доступі від будинку. Батьки малюків можуть обирати з дитячих садків №118 — 6 хвилин пішки або №67 — 10 хвилин. Пішки ходити на заняття зможуть учні школи ThinkGlobal, що поруч з будинком, школи №73 СДЮШОР «Карпати» — 6 хвилин, «Ерудит» — 10 хвилин та школи №49 — 15 хвилин. Зі шкіл на такій самій відстані школи №82, №27, Mini baby school, ліцеї №80 та №69, а на декілька хвилин далі — Львівська українська приватна гімназія, приватна початкова школа Alfa, школи №173 та №42 , ліцей «Львівський 1715» та ліцей з посиленою військово-спортивною підготовкою. Також у районі «Погулянки» розташовані: школа академічного малювання, Український католицький університет, Львівська національна академія мистецтв та Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.
Не бракує у районі й спортивних установах: стадіон спортивної школи №73, стадіон «Україна», палац спорту «Галичина», спортивна зала Vasil Gym, спортивний комплекс «Апекс», фітнес-клуб «Ліга». До будь-якого з них можна прогулятися пішки, витративши на дорогу від 4 до 20 хвилин. Поплавати у будь-яку пору року можна у спортивно-оздоровчому басейні «Водан», до якого 7 хвилин на авто.
Для піших прогулянок, велопоїздок та відпочинку на свіжому повітрі поруч «Погулянка» однойменний парк, а автомобілем за 5-10 хвилин можна доїхати до парків «Залізна вода», «Снопківський», «Личаківський», «Стрийський» та Винниківського лісопарку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Шафарика П. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 464 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber