Продаж, 3 кімнатна квартира, Стрийська вул., Львів, Франківський район

56.000 $
Код №:
7456
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
56 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Хрущівка
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Стрийська вул. Купити квартиру Франківський район - 56 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири Львів, вул. Боднарська (Стрийська - Хуторівка). Поверх 5/5ц., площа 56 кв.м. Хрущівка. Без ремонту. 2 кімнати прохідні, 1 ізольована, вана та туалет окремо! Квартира простора. балкон.
Найвагоміші переваги локації: зручне сполучення з центром міста та транспортними хабами, розвинена інфраструктура поблизу та - найголовніше! — сусідство з рекреаційними зонами.
Будинок розташований поруч з парком «Боднарівка», тому можна миттєво вийти на прогулянку на свіжому повітрі чи милуватись краєвидом з квартири на природній ландшафт. За 500 м знаходяться два озера: безіменне та Цегольня, біля яких можна відпочити влітку. А на відстані 1 км розташований великий та доглянутий парк «Горіховий Гай», на території якого в теплу пору року працює кінотеатр просто неба. За 1,5 (15-20 хв пішки) знаходиться чудовий аквапарк «Пляж».
Від будинку нескладно дістатись у будь-який район міста Лева. Поруч проходить одна з радіальних магістралей Львова, вулиця Стрийська, тож на автівці до центральної частини міста можна дістатись за 15-20 хв. Шлях на громадському транспорті (найближча зупинка знаходиться на відстані 50 м ) займе трішки більше ніж пів години.
Поблизу, на відстані 5-10 хв пішки розташовано багато невеличких крамничок, великий ТРЦ «Фабрика» з супермаркетом, бутіками, ресторанчиками, кінотеатром та потужною розважальною зоною, 5 хв ходьби до продуктового ринку Шувар.
До аеропорту «Львів» (6 км) та залізничного вокзалу (6,6 км) можна дістатися за 20 хв на автівці. Найближчий автовокзал розташовано на вул. Стрийській, за 2 км (7 хв на автівці).
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 318 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber