Продаж, 3 кімнатна квартира, Зелена вул., 119, Львів, Личаківський район

174.300 $
Код №:
7612
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
83 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Зелена вул. Купити квартиру Личаківський район - 83 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири з ремонтом Львів, вул. Зелена (Новобуд ЖБ Z-119). Поверх 5/7ц., площа 83 кв.м. В малоквартирній новобудові бізнес класу, будинок клубного типу (ближній центр). В квартирі ніхто не жив, і не був прописаний. В квартирі є дві ізольовані спальні кімнати, кухня, та кімната вітальня з зоною відпочинку. Також наявні 2 балкони з підігрівом підлоги в яких можна облаштувати 2 додаткові робочих місця. Є два окремих санузли, є душова кімната з туалетом та умивальником, та ванна кімната з, туалетом та умивальником.
Закрита та огороджена територія, приватна охорона з собакою, відеоспостереження по всій території будинку як з його зовні, так і в середині приміщення. В кожній кімнаті є нові шафи купе, ліжка з підйомними механізмами та ортопедичними паспортизованими матрасами, сучасні кондиціонери з тепловими насосами які можуть працювати в двох режимах (охолодження і обігріву квартири), та вмонтованими WI-fi модулями, що дає змогу управляти ними не нільки через домашній пульт управління, а й через додаток в мобільному телефоні. Встановлена система фільтрування води на всю квартиру, а також додаткова фільтрація помякшення води яка підведена до посудомийки та пральної машинки. Водонагрів можна здійснювати в душовій кімнаті, в ваній кімнаті, та в кухні як газовим котлом, так і через електричний бойлер. Встановлений двохтарифний лічильник, з 23. 00 до 7. 00 вартість електрики на половину дешевша від повної її ціни. Вся побутова техніка нова, на гарантії, Німецьких, Італійських, Польських брендів. 
Z-119 розташований прямо на перехресті вулиць Зелена та Дніпрянська, звідки на авто до центру Львова можна доїхати за 10 хвилин. Також поруч проходить громадський транспорт: через дорогу зупинка маршрутки №43, а за декілька хвилин пішки зупинка тролейбусів №24 та №31, маршруток №15, №37, №44 та автобусів 5н, 4б, №160, №161, №178.
В окрузі кілька овочевих кіосків, м'ясних магазинів та продуктових мінімаркетів. До супермаркету «Вопак» та торгового центру «Арсен» можна дійти пішки за 7 хвилин, до «АТБ» та гіпермаркету Metro Cash & Carry за 15 хвилин. До Стрийського ринку можна доїхати за 7 хвилин на авто.
В радіусі 3-8 хвилин їзди на авто є кілька спортивних комплексів, серед яких: «Йога студія Олени Бакай», фітнес-клуб «Ліга», фітнес-клуби «САНТЕ», Forever та «Айседора», палац спорту «Галичина». Для прогулянок на свіжому повітрі, катання на велосипеді та пробіжок за 10 хвилин пішки великий парк Прогулянка.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Зелена вул.
Будинок №
119
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 288 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber