Продаж, 4 кімнатна квартира, Мучна вул., Львів, Личаківський район

130.000 $
Код №:
7562
Тип операції
Продаж
Кімнат
4 кімнатна квартира
Площа загальна
96 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
2 поверховий
Тип будівлі
Старий фонд
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Мучна вул. Купити квартиру Личаківський район - 96 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 4-кім. квартири Львів, вул. Мучна (Кам'яниця початку XX ст.). Елітний район. Ближній центр. Паркова зана - поруч пару Знесіння та Шевченківський Гай. Поверх 2/2ц., площа 96 кв.м. Дворівнева. На першому рівні квартири (2к квартира) зроблений новий сучасний ремонт, газове опалення, підлога - електро підігрів. Залишається кухня із вбудованою технікою, шафа купе в коридорі. Шестикамерні вікна, сигналізація, відеонагляд, наявний підвал.
Квартира повністю готова для життя. Прекрасний район, поблизу садочок, дві школи, магазини та зупинка громадського транспорту.
Всі документи на два рівні наявні та зареєстровані відповідно до закону.
Двоповерхова сецесійна кам'яниця початку XX століття. В будинку у 1913 році мешкав художник Юзеф Сковронський (1888—1967), у 1916 році — власниця одного з львівських млинів Генофева Ліпська. Власником будинку у 1935 році була Саломея Мюллер.
Зручне розташування дозволить жителям швидко добиратись до офісів, шкіл, дитячих садків, лікарень та інших об'єктів: за 3 хвилинах пішки зупинки трамваїв, кількох автобусів і маршрутних таксі, що відправляються в різні райони міста.
Придбати продукти за 5 хвилин від будинку можна в декількох магазинах, супермаркеті «Рукавичка» або на Винниківському продуктовому ринку.
Для найменших мешканців за 5-10 хвилин пішки від будинку кілька дитячих дошкільних установ: логопедичний центр Rozmovlyayko, центр дошкільного розвитку Sim'ya Vid A Do Ya, дитячі садки №7, №149, Erudytynya і приватна школа-дитячий садок «Дзвіночок». Школярі зможуть відвідувати кілька шкіл району: до спеціальної школи з поглибленим вивченням французької мови №37 пішки 6 хвилин, до загальноосвітніх шкіл №6, №49, №63 та середньої школи №8 з поглибленим вивченням німецької мови — 6 хвилин автомобілем. Для випускників поруч з будинками кілька ВНЗ: Національний медичний університет, Львівський національний університет ветеринарної медицини та інші.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Мучна вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 171 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber