Продаж, 4 кімнатна квартира, Саксаганського П. вул., Львів, Галицький район

200.000 $
Код №:
7462
Тип операції
Продаж
Кімнат
4 кімнатна квартира
Площа загальна
165 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Саксаганського П. вул. Купити квартиру Галицький район - 165 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 4-кім. квартири Львів, вул. Саксаганського (Кам'яниця Тадеуша Обмінського 1912р). Поверх 4/4ц., площа 165 кв.м. Австрійський будинок в історичній частині Львова з чудовим краєвидом. Індивідуальне опалення. Висота стелі 3.60 м. Кімнати ізольовані. Дві кухні. Два виходи з квартири + горище по всій площині з власним виходом з висотою до 5 м. кв. Дах перекритий. Автентична Австрія зі збереженою ковкою, дзеркалами, мармуром, столяркою, паркетом. Вхід парадний. 2 санвузли, 2 балкони, кладові. Паркінг під будинком. 2 входи і 2 балкони. Можна ділити при потребі на 2 квартири.
Будинок збудований у 1912—1913 роках за проєктом архітектора Тадеуша Обмінського. В кам'яниці за Польщі містився магазин з продажу ливарних виробів Бормана та молочарня Ломашевської, а також пансіон «Анюта».
Ву́лиця Саксаганського — вулиця в Галицькому районі Львова, яка сполучає вулицю Івана Франка з проспектом Шевченка та по суті є уявним продовженням проспекту Шевченка. Прилучається вулиця Ярослава Стецька.
Вулиця утворилася під час «глобального» впорядкування Львова на початку «ери» місцевого самоврядування. У 1871 році отримала назву «Стежкова». Тоді то була просто вузька стежка для піших прогулянок берегом річки Сорока, одного з допливів Полтви, протікаючи вздовж сучасної вулиці у напрямку вулиці Академічної (нині — проспект Шевченка). Після того, як річка була «захована» у труби наприкінці XIX століття, вулиця Стежкова почалася забудовуватися і вже перед початком першої світової війни була повністю сформована. 1905 року названа на честь учасника Січневого повстання 1863 року Тадеуша Романовіча.
В грудні 1944 року вулиця отримала свою сучасну назву — Панаса Саксаганського, на честь визначного українського актора, режисера, драматурга і педагога, одного з корифеїв українського побутового театру.
В архітектурному ансамблі вулиці Саксаганського переважають архітектурні стилі — класицизм, історизм та конструктивізм. Переважна більшість будинків на вулиці внесено до Реєстру пам'яток архітектури місцевого значення м. Львова.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Саксаганського П. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 520 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber