Продаж, 4 кімнатна квартира, Тролейбусна вул., Львів, Франківський район

250.000 грн.
Код №:
7556
Тип операції
Продаж
Кімнат
4 кімнатна квартира
Площа загальна
160 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Тролейбусна вул. Купити квартиру Франківський район - 160 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-рівневої 4к. квартири Львів, вул. Тролейбусна (Рубчака). Поверх 5/5ц., площа 160 кв.м., з меблями та побутовою технікою. Опалення індивідуальне газовий котел. Столярка з справжнього природного матеріалу. Два санвузли, балкон.
Житловий комплекс розташований у Франківському районі Львова. Зручна і розвинена інфраструктура дозволяє жителям користуватися всіма перевагами міського життя. Поблизу розташовані дитячий майданчик, торговельні центри, парк, школи — все, що потрібно для комфортного проживання.
Дорога до центру міста займе 15 хвилин на авто або 25 хвилин на громадському транспорті. Недалеко від будинку проїжджають тролейбуси №25 та №23, автобуси №16, №18, №3А, №9 та декілька маршрутних таксі. До залізничного вокзалу автомобілем близько 18 хвилин. До міжнародного аеропорту 15 хвилин їзди.
Супермаркети «Рукавичка» і «Близенько» розташовані в межах 7 хвилин пішки, 10 хвилин йти до «АТБ». До супермаркетів «Сільпо», «Свій Маркет», «TRASH!» необхідно проїхати 2-4 хвилини. Також за 7 хвилин на авто працює ринок «Шувар», де можна придбати як харчові продукти, так і побутові товари. До великого ТРЦ «Victoria Gardens» всього 10 хвилин автомобілем — тут, окрім супермаркету «Сільпо», є зона бутиків, магазини з технікою, спортивними та дитячими товарами, фуд-корт. ТРЦ «Victoria Gardens» також має широкий спектр розважальних послуг. На його території розташовані кінотеатр «Multiplex», боулінг-клуб, дитяча розважальна зона та багато іншого. За ті ж 10 хвилин на авто можна дістатися ТРЦ «King Cross Leopolis», де працює продуктовий гіпермаркет «Ашан», брендові магазини, різні сервіси, кінотеатр «Планета Кіно» та фуд-корт. Там же відкритий гіпермаркет «Епіцентр», в якому ви знайдете все необхідне для ремонту та облаштування оселі.
 
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Тролейбусна вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 172 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber