Продаж, 5 кімнатна квартира, Окружна вул., Львів, Франківський район

300.000 $
Код №:
6148
Тип операції
Продаж
Кімнат
5 кімнатна квартира
Площа загальна
222 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Окружна вул. Купити квартиру Франківський район - 222 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 5-кім. квартири Львів, вул. Окружна (Новобудова). Поверх 6/6ц., площа 222 кв.м. Дворівнева квартира у новобудові на останньому поверсі з панорамними вікнами у вітальні та кухні і гарним краєвидом. Будинок компактний: 21 квартира, 1 під'їзд. Закрита територія, консьєрж, відеоспостереження, домофон, великий ліфт, широкі сходові клітки, паркомісце на закритій території (входить в ціну). Будинок оснащено резервуаром води на 18т. 
Дуже зручне розташування: близько до центру, вокзалу, аеропорту, продуктових супермаркетів і ринків, школа і дитячі садки поруч. 
Авторський дизайн. Якісний ремонт. Броньовані протипожежні двері з надійними замками (в-во "Новий Світ"). Сигналізація. Швидкісний інтернет. Товщина стін у дві цеглини, якісне утеплення. Підлога - дубовий паркет, плитка з водяним підігрівом. 
Кухня-студіо з вітальнею - 65м2, 2 спальні (1 з балконом), ванна кімната 15м2 з душовою, ванною і біде, гостьовий туалет, гардероб. Високі стелі (від 3-х м). На 2-му поверсі - 80м2 відкритої площі з можливістю реалізації індивідуальних побажань (санвузол виведено). Індивідуальне опалення (2-х функційний котел "Viessmann"). Усі меблі залишаються.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Окружна вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 875 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber