Продаж, 5 кімнатна квартира, Угорська вул., 14, Львів, Сихівський район

350.000 $
Код №:
7544
Тип операції
Продаж
Кімнат
5 кімнатна квартира
Площа загальна
150 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Угорська вул. Купити квартиру Сихівський район - 150 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 5-кімнатної дворівневої квратири Львів, в. Угорська (ЖК Софіївка). Поверх 9/10ц., площа 150 кв.м. З авторським, дизайнерським ремонтом. Чотири спальні, кухня-вітальня, два санвузли, дві зашклені лоджії, велика тераса. Встановлено: сигналізація, інтернет, побутова техніка. Панорамні вікна та тераса з прекрасним виглядом на місто.
Комплекс розташований у безпосередній близькості із центром Львова, на тихій, зеленій і затишній вулиці. Поруч – зручні транспортні розвязки, які сполучають зі всіма районами міста. У пішохідній доступності від комплексу знаходяться дитячі садки, школи і три парки — «Стрийський», «Залізні води» та «Снопківський».
На території житлового кварталу “Софіївка” збудована та введена в експлуатацію нова школа “КМДШ”, де до кожної дитини підбирають індивідуальний підхід та навчають згідно європейських стандартів.
Продумана внутрішня інфраструктура комплексу дозволяє підтримувати звичний та зручний спосіб життя. До послуг мешканців —закрита територія, відпочинкові, дитячі та спортивні майданчики, гостьовий паркінг, підземні паркінги, магазини, перукарня, аптека, тощо.
Відпочивайте з родиною або у колі друзів в подвір’ї, в той час коли ваші діти бавляться на цікавих та безпечних дитячих майданчиках. Вправляйтеся на спортивному майданчику з високоякісними і надійними вуличними тренажерами.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Угорська вул.
Будинок №
14
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 256 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber