Продаж, 1 кімнатна квартира, Червоної Калини просп., 56, Львів, Сихівський район

155.000 $
Код №:
6747
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
14 поверх
Поверхів будинку
25 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Червоної Калини просп. Купити квартиру Сихівський район - 50 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж ВІП 1-кім. квартири Львів, пр. Ч. Калини 56 (ЖК Avalon Up Новобудова). Поверх 14/25ц., площа 50 кв.м. Неймовірно крута квартира студія. Абсолютно нова квартира на 14 поверсі у зданому елітному будинку AVALON UP. Зроблено дуже якісним ремонт з сучасними рішеннями та дорогими матеріалами. На ремонті не економили, і це дуже відчувається. Всі меблі зроблені на зомовлення за індивідуальним проектом. Продумано та зроблено все: -вентиляція (кондиціонування/обігрів), -підігрів підлоги по всій площі квартири кухні-вітальні та ваної, -італійська дорога сантехніка,, -бойлер на 80 літрів, -фільт очистки питної води. Встановлена топова німецька побутовою технікою: -холодильник/морозильна камера Miele,, -пральна/сушильна машина Miele, -посудомийка Miele, -кавомашина Miele, -духовка/мікрохвильовка Miele, -варочна поверхня Bosh, -італійська витяжка Franke. Квартира дійсно унікальна, все зроблено з душею та на довгі роки.
Суперсучасний комплекс Avalon Up займає територію близько двох гектарів. ЖК розташований у Сихівському районі, поруч із парком ім. Папи Римського Івана Павла ІІ.
З вікон багатоповерхових веж відкриваються незрівнянні краєвиди. Зручне розташування новобудови в екологічно чистому місці викликає інтерес у багатьох потенційних покупців.
Безпосередньо біля ЖК на просп. Червоної Калини в м. Львів розташований великий торговий центр, фітнес-комплекс з власним басейном, дитячі садочки, школи, медичні та банківські установи. Поблизу є СПА та салони краси, супермаркети і різноманітні магазини.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Червоної Калини просп.
Будинок №
56
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 468 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber