Продаж, 3 кімнатна квартира, Брюховичі, Львівська область

104.400 $
Код №:
7595
Тип операції
Продаж
Кімнат
3 кімнатна квартира
Площа загальна
80 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Продаж квартир Брюховичі. Купити квартиру Львівська область - 80 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 3-кім. квартири смт. Брюховичі (ЖК RedWood). Поверх 4/4ц., площа 80 кв.м. Простора квартира для людей, які розуміють що таке якість і комфорт. Індивідуальне опалення. Панорамні вікна (триплексне скло). Інтернет - оптоволокно. Квартира дворівнева. Простора тераса з виглядом на ліс, для приємного проведення часу.
Будинок розташований у самому серці Брюхович.
Дитячий садок і школа в трьох хвилинах пішої ходьби.
Аптеки, супермаркети, пекарня, зоомагазини, кафе, ресторани, зупинка громадського транспорту все в пішохідній доступності (5 хв).
Житловий комплекс «RedWood» розташований в екологічно привабливому передмісті Львова – смт Брюховичі. Це зелена зона недалеко від соснового лісу і водночас за 10 хвилин на авто від Шевченківського району Львова, що дозволить мешканцям користуватися інфраструктурою великого обласного центру.
До залізничного вокзалу Брюховичів 700 м. За 5 хвилини пішки від комплексу зупинка автобусів №8, №22, №104, №123, частина з яких курсують між селищем та Львовом.
Найближчий від житлового комплексу супермаркет «Аврора» за 4 хвилин пішки, на кілька хвилин далі - супермаркет «Близенько». Вздовж вулиці Незалежності, до якої 5 хвилин пішки, знаходяться різноманітні магазини, кафе, поштові відділення. На околиці Львова, близько 10 хвилин на авто, розташований спортивно-торгово-розважальний центр «Spartak», в якому працюють супермаркет «Сільпо», фітнес-клуб «Sport Life»», кінотеатр «Multiplex», великий дитячий простір з ігровими зонами, фудкорт і брендові магазини. У 17 хвилинах їзди відкритий гіпермаркет «Епіцентр К», де продаються будівельні матеріали й товари господарського призначення. Домашні продукти можна купити на Брюховицькому ринку, до якого пішки 4 хвилини.
Якщо потрібен дитячий садок - 2 хвилини пішки до садка №143 «Лісовий дзвіночок». Для школярів трохи далі муніципальна школа №41, а за 5 хвилин на авто — дитячий простір «Пташеня». В сусідньому селищі Бірки на такій же відстані є НВК, який об'єднав під одним дахом школу і дитячий сад неповного дня. Також недалеко від житлового комплексу розташована музична школа №7 та танцювальна студія «Dance Studio Fusion».
З медичних установ у радіусі 2-5 хвилин автомобілем від ЖК «RedWood» працюють дитяча та доросла поліклініки 7-ої міської лікарні, Львівська міська кардіологічна лікарня та офтальмологічна лікарня.
Відпочити недалеко від будинку можна у пейнтбольному клубі, байк-парку, озерному комплексі «Колиба», на березі Брюховицького озера або у Брюховицькому лісі. Для тих, хто звик проводити вільний час за тренуваннями, за 5 хвилин на авто від будинку спортивний комплекс «Voodoo Wake Park».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто, село
Брюховичі
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 126 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber