Продаж, Котедж, Брюховичі, Львівська область

Код №:
2767
Тип операції
Продаж
Тип
Котедж
Площа загальна
99 м2
Поверхів будинку
2 поверховий
Клас житла
Еліт

Терміново продам будинок Брюховичі Львівська область - 99 м 2

Додаткова інформація
Опис
Від забудовника, Без комісійних.
 
В наявності є котеджі площею 147 кв.м., 102 кв.м., 135 кв.м.
 
Котеджне містечко «Bruhsell» у Брюховичах розташоване в найближчому передмісті Львова, у престижному районі елітного селища. Комплекс по вул. Невеличука, 4а з усіх боків оточений лісом, який захищає мешканців від галасу та метушні, насичує навколишню атмосферу киснем. 
 
Проте, до найближчого супермаркету, фітнес-центру або відділення банку йти всього кілька хвилин, а в радіусі двох кілометрів є також навчальні заклади та дитячі садки.
 
«Брюхсель» – котеджне містечко з двоповерхових таунхаусів, які виконані в єдиному архітектурному стилі. У ході будівництва використовуються сучасні екологічно чисті матеріали та інноваційні технології, які дозволяють забезпечити необхідну міцність і довговічність будівель з одного боку, і максимальний рівень комфорту при невисокій вартості комунальних послуг – з іншого.
 
Стіни таунхаусів будуються з цегли і для отримання максимального ефекту фасади покриваються шаром мінеральної вати товщиною десять сантиметрів, Такий матеріал є відмінним теплоізолятором, що не підтримує горіння. Також гарні властивості мають і семикамері вікна, які прекрасно утримують тепло.
 
Планування таунхаусів продумано так, щоб врахувати всі можливі потреби майбутніх мешканців, які прийняли рішення купити котедж у КМ «Брюхсель» у с. Брюховичі від забудовника. Усі будинки обладнані індивідуальною системою опалення.
 
Кожен таунхаус має гаражний бокс і невелику ділянку, на якій можна гратися з дітьми або просто відпочити від турбот. Є також загальний спортивний та дитячий ігровий майданчик.
 
Ціна від 14500 грн за кв.м.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто, село
Брюховичі
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 2
  • 8375 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber