Не вдається здати свою квартиру у Львові довгостроково?

29.04.2016

Якщо тривалий час не вдається здати свою квартиру в оренду у Львові довгостроково, варто задуматися, що саме відлякує потенційних клієнтів. Часто причиною стає невідповідність ціни до якості житла. Це зовсім не означає, що потрібно знижувати ціну до крайньої межі, чи навпаки, робити дорогий ремонт. Можливо справа зовсім в іншому.

Звичайно, для Вас ваша квартира є найкращою, дорогою та рідною. Але чи таке ж враження вона справляє на орендаря?

здати свою квартиру у Львові довгостроковоВтомлений від безкінечних пошуків клієнт приходить на огляд Ваших апартаментів з надією, що саме зараз знайде потрібний варіант. І що ж він бачить? Брудний під'їзд, в якому не те що ремонту давно не було, а й елементарного прибирання. З острахом підіймається мало освітленими сходами на потрібний поверх і намагається знайти потрібні двері від житла.

Двері відчиняються, а на порозі його зустрічає нечепурна господиня в брудному халаті. І від самого передпокою насторожує дивний їдкий запах. Повсюди розкидані старі речі, які нібито планують вивозити. Старі громіздкі шафи наче здавлюють з усіх сторін. З дивану, якому давно місце на звалищі, визирають гострі пружини.

У ванній сумно капає кран, повсюди сліди застарілої іржі та пахне цвіллю.

Кухня зустрічає купою немитого посуду, по якому метушливо бігають маленькі "мешканці". Вікна, котрі вже багато років не фарбовані, майже непроглядні від бруду. Давно не митий паркет жалібно скрипить з кожним кроком, навіюючи нудьгу.

Зрештою, потенційний орендар виходить, розчаровано грюкнувши дверима і жалкує про дарма витрачений час.

Знову примхливий попався...

А може справа не в вибагливості? Що ж тоді, без євроремонту не обійтися? Зовсім ні. Витрачати значну суму грошей не потрібно, щоб змінити ситуацію на краще. Охайний вигляд квартири зробити не так вже й важко, а привабливості житлу це додасть однозначно.

Описана картина зовсім не означає, що у Вашому випадку все саме так. Але, сподіваємося, що вона наштовхне Вас на ідею, як вплинути на ситуацію. Вдалої Вам здачі квартири у Львові довгостроково!

Поради з оренди квартир у Львові для студентів довготривало

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber