Продаж, 2 кімнатна квартира, Чорновола В. просп., 16, Львів, Шевченківський район

158.000 $
Код №:
7594
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
72 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
13 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Чорновола В. просп. Купити квартиру Шевченківський район - 72 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, пр. В. Чорновола (Новобуд ЖК Avalon). Поверх 3/13ц., площа 72 кв.м. Простора, світла квартира, кімнати ізольовані, санвузол роздільний + велика тераса. Новий житловий комплекс, поруч вся інфраструктура (торговий центр, кавярні, ресторани, школи, садочки, лікарні). Закритий двір з прекрасним дитячим майданчиком, де ваші діти завжди будуть в безпеці! Все, що може знадобитися для вашого комфортного життя! Квартира продається зі всіма меблями і технікою! Просто заходь і живи. Це чудовий варіант як і для власного проживання, так і під інвестицію!
Житловий комплекс Avalon отримав визнання не тільки в Україні, а й закордоном. Так у 2016 році Avalon отримав премію European Property Awards у Лондоні.
ЖК Avalon – це українське житло, що створено за останніми тенденціями європейського та американського житлового будівництва.
Додаткові переваги, які може запропонувати житловий комплекс Avalon у Львові, пов’язані зі зручним розташуванням. Звідси легко дістатись до різноманітних магазинів, банків, аптек, торгівельних і розважальних центрів. Крім того, комплекс може похвалитись власною територією з дитячими і спортивними майданчиками, затишною зеленою зоною.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Чорновола В. просп.
Будинок №
16
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 113 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber