Продаж, 2 кімнатна квартира, Пасічна вул., 166, Львів, Сихівський район

100.000 $
Код №:
7608
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
73 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Пасічна вул. Купити квартиру Сихівський район - 73 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири Львів, вул. вул Пасічна 166 (ЖК HYGGE LUX). Новобудова здача 4 кв 2024 рік. Площа 72.80 м2, поверх 2/6ц. Забудовник - надійна компанія LEV Development. Світлі ізольовані кімнати. Простора кухня-вітальня (22.18 м2) з виходом на балкон (7.60 м2). Висока стеля - 3м., великі панорамні вікна. Вікна виходять на Південну сторону - комфортна та тепла! Підземний паркінг - є можливість придбати.
Переваги будинку і комплексу:
- Мала поверховість
- Благоустрій з концепцією закритого двору:
- Озелення
- Дитячий та спортивний майданчики з вуличними тренажерами
- Велостоянка
- Двір без машин
- Зарядка для електрокарів та велопаркінг
- BBQ-парк
- Зона дорослого та дитячого відпочинку
- Дворівневий паркінг
ЖК «HYGGE LUX» розташований в епіцентрі ділового життя. Чудовий вибір для тих, кому імпонує розмірений темп життя в оточенні розвиненої інфраструктури. За хвилину від новобудови велика транспортна розв'язка на перетині вулиць Зеленої, Пасічної та Луганської, а також автостанція №5. До таких транспортних вузлів як центральний автовокзал, залізничний вокзал та міжнародний аеропорт «Львів» — 15-20 хвилин на авто. Ті ж 15 хвилин триватиме поїздка до площі Ринок в історичному центрі міста. До найближчих бізнес-центрів «Viking», «IQ» та «Graphite Office» пару хвилин автомобілем.
У районі новобудови розташований цілий ряд магазинів та торговельних центрів різної спрямованості. До мережевих супермаркетів «Сільпо», «Рукавичка» та «Близенько» можна дійти пішки за 6-12 хвилин відповідно. До гіпермаркету «METRO Львів» 4 хвилини на авто, а за 15 хвилин - до гіпермаркету «Ашан» у ТРЦ» King Cross Leopolis», де також працюють більше сотні магазинів різної спрямованості, кінотеатр, ковзанка, лазерний лабіринт та фуд-зона.
Комплекс «HYGGE LUX» розташований за 5 хвилин пішки від Винниківського лісопарку. Майбутні мешканці зможуть гуляти, влаштовувати пікніки або кататися на велосипеді по численним веломаршрутам.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Пасічна вул.
Будинок №
166
    • Поточний рейтинг: 5
    • Всього голосів: 1
  • 422 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber