Продаж, Котедж, Брюховичі, Львівська область

100.000 $
Код №:
6057
Тип операції
Продаж
Тип
Котедж
Площа загальна
145 м2
Поверхів будинку
2 поверховий
Клас житла
Еліт

Терміново продам будинок Брюховичі Львівська область - 145 м 2

Додаткова інформація
Опис
 
Уяви лише, життя як в казці, де за вікном справжній сосновий ліс; спів пташок, спокій, природа - це те, що можна тут знайти; затишний куточок всього лише за 8 км. від серця Львова; надійність, комфорт та якість будівництва поєднуються з хорошим смаком, дизайном та стилем... Це все можливе у котеджному містечку Bruhsell. І саме там є котедж, який навіює домашній затишок, душевний спокій. Чудовий старт для заміського життя!
 
Отож
 
Продаж котеджу на вул. Сергія Невеличука, смт. Брюховичі (котеджне містечко Брюхсель). Загальна площа 145,7 кв. м. Перша черга будівницва. Котедж зданий в експлуатацію 2018 р., тому право власності вже зареєстровано! Котедж двоповерховий, з усіх боків оточений сосновим лісом. Збудований з екологічних матеріалів, утеплений мінеральною ватою, а другий поверх декоровано деревом - дерев'яні оздоблення балконів. Зроблено підігрів підлоги на 1 поверсі, радіатори встановлені, всі стіни готові до фарбування, сигналізація, відеоспостереження на території, дах утеплений.
 
Планування доволі комфортне: кухня-студіо з виходом на терасу, три житлові кімнати з власними балконами, які виходять у сосновий ліс; санвузли на двох поверхах, велике горище, простора гардеробна та гараж на пульті управління - площа 23 кв. м..
 
Також у наявності приватизована земельна ділянка площею 200 кв. м. - 2 сотки, що огородженна хвойними насадженнями.
 
Котеджне містечко «Bruhsell» у Брюховичах від компаній СБ ГРУП та ЕКОС розташоване в найближчому передмісті Львова, у престижному районі преміального селища. Комплекс з усіх боків оточений лісом, який захищає мешканців від галасу та метушні, насичує навколишню атмосферу киснем.
 
Проте, до найближчого супермаркету, фітнес-центру або відділення банку йти всього кілька хвилин, а в радіусі двох кілометрів є також навчальні заклади та дитячі садки.
 
Брюхсель – котеджне містечко з двоповерхових таунхаусів, які виконані в єдиному архітектурному стилі.
 
Стіни таунхаусів збудовані з керамоблоків і для отримання максимального ефекту фасади покриті шаром мінеральної вати товщиною десять сантиметрів. Такий матеріал є відмінним теплоізолятором, що не підтримує горіння. Також гарні властивості мають і семикамері вікна, які прекрасно утримують тепло.
 
Котеджі першої і другої черги вже продані і заселені. До кожного котеджу підведені світло, газ, вода і центральна каналізація.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто, село
Брюховичі
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 4115 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber