Де у Львові краще зняти квартиру довгостроково?

27.04.2016

Дуже часто перед людьми, особливо в молодому віці, постає питання нестачі житла. Купити власне помешкання мають змогу далеко не всі, тому чи не єдиним виходом залишається довготривала оренда квартир у Львові. Основне, з чим потрібно визначитися - це бюджет, необхідний район та кількість кімнат.

Який район Львова вважається найдешевшим?

Де у Львові краще зняти квартиру довгостроково?Однозначно, центральна частина міста (Галицький район) завжди залишатиметься найдорожчою в плані оренди житла. А тим, хто володіє незначними коштами, варто звернути увагу на райони більш віддалені від центру (Сихівський, Шевченківський, Франківський, Залізничний). В основному старі масиви та спальні райони цінять нижче. Проте, основну роль відіграє стан житла. Можна орендувати квартиру у Львові на тривалий термін в недорогому районі з прекрасним ремонтом і сучасними меблями практично за ті ж гроші, що і в центрі. І навпаки, в історичній частині бувають бюджетні варіанти практично без ремонту.

Яку ж кількість кімнат обрати?

Далеко не завжди є співвідношення кількості кімнат і площі житла. Часто бувають величезні однокімнатні квартири або ж кількох кімнатні з малесенькими кімнатками. Звичайно, для однієї людини найкраще підходить компактна затишна квартира. Якщо ж проживати планує пара, а тим більше з дітьми, то варто зупинитися на кількох кімнатах, щоб кожен мав свій власний простір.

Якщо Ви вже обрали потрібний варіант, особисто огляньте помешкання перед орендою. Адже фото далеко не завжди відповідають дійсності.

Оренда житла у Львові в новобудовах.

Як і в кожному випадку оренди, квартири в новобудовах мають свої переваги та недоліки. Основні труднощі виникають, коли в орендарів немає власного автомобіля, а транспортне сполучення залишає бажати кращого. Якщо будинок збудований недавно, то трапляються перебої в роботі ліфта, постачання води тощо. Також мінусом є нерозвинена інфраструктура, сусіди, котрі тільки починають робити ремонт і тим самим порушують Ваш спокій.

До переваг можна віднести сучасність таких квартир, нові меблі та ремонт. В усіх новобудовах Львова встановлені пластикові вікна, броньовані двері, домофони. Не менш важливим фактором є наявність індивідуального опалення та всіх лічильників, що дозволяє значною мірою економити на оплаті комунальних послуг.

Ознайомившись зі всіма нюансами, Ви безперечно зможете обрати пропозицію, яка Вам до смаку.

Поради при купівлі квартири у Львові

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber