Підготовка квартири для довгострокової оренди у Львові

28.04.2016

Чимало факторів впливають на вартість оренди квартири у Львові довготривало. Найважливішим є стан житла і його рівень.

Якщо Ви плануєте здавати квартиру економ класу, є декілька способів збільшення її вартості. Насамперед, потрібно очистити приміщення від зайвих речей. Непотріб візуально зменшує площу і справляє негативне враження. Такий самий ефект мають старі меблі, яких власники намагаються поставити якнайбільше. Часи, коли цінувалися громіздкі стінки та шафи давно минули. Для орендарів важливо, щоб було найнеобхідніше. Якщо меблі старого зразка, їх потрібно залишити в мінімальній кількості.

квартири для довгострокової оренди у ЛьвовіВажливо також оновити ремонт. Переклеєні шпалери чи пофарбовані стіни роблять квартиру привабливішою.

Також слід звернути увагу на справність сантехніки, чистоту квартири. Мало хто захоче орендувати квартиру у Львові на тривалий термін з брудними вікнами, цвіллю в ванній кімнаті чи з перегорілими лампочками.

Наявність побутової техніки також відіграє важливу роль. Холодильник, телевізор та інтернет є елементарним набором для оренди. Останнім часом чи не основним критерієм при виборі квартири є пральна машина.

Хоча бюджетні варіанти житла і користуються найбільшим попитом, навівши порядок в помешканні Ваші шанси здати квартиру у Львові саме вигідно зростають.

При здачі помешкання вищого класу виникають інші вимоги. В цьому випадку косметичний ремонт є недоцільним. Краще скористатися послугами дизайнера і подбати про якісь використовуваних матеріалів.

Орендарі, котрі готові платити високу ціну, вимагають відповідного комфорту. Тому саме якісно облаштоване житло має право претендувати на високу вартість.

До підбору меблів також потрібно підійти розумно. Найважливішими є саме кухонні меблі відповідного рівня. В житлових кімнатах їх може бути мінімальна кількість, але сучасних. В жодному разі не залишайте старих диванів чи шаф, якщо розраховуєте здати апартаменти у Львові вигідно.

Побутова техніка для таких квартир повинна бути в більшій кількості, ніж основний набір. Телевізор краще обрати плазмовий. Також не обійтися без автоматичної пральної машини, кондиціонера, порохотяга та швидкісного інтернету.

Перед здачею квартири обов'язково зробіть генеральне прибирання приміщення. Чистота та свіжість є невід'ємною складовою підготовки житла до здачі в оренду довгостроково.

Як без допомоги посередників продати квартиру у Львові

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber