На травневі свята до Львова та квартири подобово

24.04.2016

Наближення вихідних, що пов'язані з травневими святами, спонукає значну кількість людей відвідувати нові місця, відкривати для себе щось нове та цікаве. Саме тому жителі великих міст намагаються скористатися можливістю і активно та весело провести святкові дні.

На травневі свята до Львова та квартири подобовоУлюбленим містом туристів незмінно залишається Львів. Його таємнича історія, старовинні вулички, неповторна краса архітектури нікого не залишать байдужим. А незрівнянний аромат кави, що доноситься практично з кожної кав'ярні міста Лева ніби переносить у якийсь чарівний світ, подалі від щоденних клопотів. Спланувавши свій відпочинок, подорожуючи разом з друзями до столиці Галичини, Ви безсумнівно отримаєте не тільки гарний настрій, а й величезну кількість найприємніших спогадів.

Щороку на травневі свята славетне місто приймає більше сотні тисяч охочих поринути в його неперевершену історію. Адже й справді, потрапивши до Львова, кожен ніби повертається на кілька століть у минуле. Проте, не зайвим буде заздалегідь подбати про житло, щоб не зіпсувати свій відпочинок.

Бронювати квартири щороку починають орієнтовно з березня. Хоча в останні роки тенденція трохи змінилася. Якщо три роки тому в середині квітня практично неможливо було знайти вільних квартир, то цьогоріч ще є шанс забронювати апартаменти і відпочити з друзями чи родиною в омріяному місті.

В першу чергу це зумовлено складною ситуацією в країні, підвищенням цін на проїзд та на подобову оренду у Львові. Оскільки значно зросли тарифи на комунальні послуги, то і ціна житла не може залишитися на попередньому рівні.

Що ж стосується вартості, то однозначно на святкові дні вона змінюється. Обираючи для себе квартиру, розраховуйте, що ціна буде приблизно вдвічі, а то й втричі вища, ніж в звичайні дні. Найдорожчими будуть апартаменти на самій площі Ринок, а якщо оберете житло в спальних районах, то зможете зекономити кілька сотень гривень.

Також бронювання можливе мінімально на три доби. Якщо ж Ваш бюджет не дозволяє заплатити так дорого і за таку кількість днів, не засмучуйтеся, - ближче до свят будуть утворюватися проміжки на один-два дні. У такому випадку власники без проблем погодяться забронювати ці дні для Вас.

Безперечно цьогоріч охочих відвідати Львів буде помітно менше, тому якщо Ви тільки вирішили спланувати свій відпочинок, ще є шанс підшукати собі помешкання і провести довгоочікувані вихідні в легендарному місті. Приємної Вам подорожі і незабутніх вражень!

Прийоми підвищити ціну продажу квартири у Львові

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber