Продаж, 1 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 170, Львів, Шевченківський район

60.000 $
Код №:
6346
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
47 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Замарстинівська вул. Купити квартиру Шевченківський район - 47 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Замарстинівська 170 (Новобудова ЖК Greenville Park Lviv). Поверх 3/10ц., площа 47 кв.м., квартира в сучасному комплексі. Будинок збудований, ведуться зовнішні роботи. Здача 4 квартал 2022 року, орієнтовно жовтень місяць. Продаж по переуступці. Район з розвинутою інфраструктурою, поруч ТЦ Spartak. Переуступку оплачує продавець.
Для житлового комплексу Greenville Park Lviv застосована концепція «місто в місті», де житловий простір поєднане з комерційними площами. Внутрішня територія комплексу — це свій міні-парк, де будуть облаштовані місця для відпочинку, дитячі ігрові зони, прогулянкові алеї та спортивні майданчики.
Одна з ідей комплексу — інтегрування зелених зон в житловий простір, тому на дахах будинків і відкритих терасах будуть місця для газонів та озеленення.
Внутрішня інфраструктура комплексу — це комерційні площі на перших поверхах під магазини, сервісні послуги, кафе, аптеки чи відділення банків. Також в проєкті.
Greenville Park Lviv будівництво дитячого садка для самих маленьких мешканців комплексу.
Купити продукти поблизу можна в мережевих супермаркетах, до яких можна дійти пішки: 4 хвилини до «Сільпо», 8 хвилин до «АТБ», 10 хвилин до ще одного «Сільпо», 11 хвилин до «Рукавички», 14 хвилин до «Арсена».
Дитячий сад буде передбачений у проєкті, але до інших дошкільних установ району можна також дійти пішки. Наприклад, до дитячого садка №171 — 7 хвилин, до приватного дитячого садка «Казка» — 10 хвилин, до дитячого садка №106 - 13 хвилин, а за 4-5 хвилин на авто можна доїхати до 6 дитячих садків та дошкільних центрів району Голоско. Найближчі школи трохи далі — 15 хвилин пішки до шкіл №23 та №57, 6 хвилин на авто до шкіл №104 та №16, 7 хвилин їзди до школи №91. Також поблизу розташовані музичні школи № 3 та «Азбука Світу — центр іноземних мов».
Дорога на тренування від Greenville Park Lviv займатиме 4-7 хвилин їзди на авто: 4 хвилини до жіночої фітнес-студії Fit Curves, фітнес-клубу «Кристал» та фітнес-клубу Sport Life з соляною кімнатою, 7 хвилин до Loft Studio, де проходять танці на пілоні та фітнес-центру «Ківі Фітнес» зі спа-зоною, груповими та персональними тренуваннями.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
170
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 634 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber