Продаж, 1 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 170, Львів, Шевченківський район

56.400 $
Код №:
6764
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
47 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Замарстинівська вул. Купити квартиру Шевченківський район - 47 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. квартири разом з дизайном Львів, вул. Замарстинівська 170 (ЖК Greenville Park). Площа 47 кв.м. 1/10 поверх. Висота стелі 2, 7 чистова стяжка у кімнаті. Індивідуальне опалення, встановлений 2-х контурний газовий котел. В подарунок дизайн - проект з усіма розкладами. Суха та сонячна. Будинок комфорт класу. Секція буде здана в експлуатацію в грудні цього року. Вдале розташування поблизу активної центральної частини Львова та розвиненої інфраструктури. Підходить як для власного проживання, так і для інвестиції. Закрите внутрішнє подвір'я комплексу, ігрові майданчики для дітей різного віку; спортивні майданчики з тренажерами, спортивним приладдям; міні-баскетбольного, футбольного поля для змагань; зелена паркова алея.
Купити продукти поблизу можна в мережевих супермаркетах, до яких можна дійти пішки: 4 хвилини до «Сільпо», 8 хвилин до «АТБ», 10 хвилин до ще одного «Сільпо», 11 хвилин до «Рукавички», 14 хвилин до «Арсена».
Дорога на тренування від Greenville Park Lviv займатиме 4-7 хвилин їзди на авто: 4 хвилини до жіночої фітнес-студії Fit Curves, фітнес-клубу «Кристал» та фітнес-клубу Sport Life з соляною кімнатою, 7 хвилин до Loft Studio, де проходять танці на пілоні та фітнес-центру «Ківі Фітнес» зі спа-зоною, груповими та персональними тренуваннями.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
170
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 518 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber