Продаж, 1 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 170, Львів, Шевченківський район

69.000 $
Код №:
7051
Тип операції
Продаж
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
46 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Замарстинівська вул. Купити квартиру Шевченківський район - 46 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 1-кім. з підземним парінгом Львів, вул. Замарстинівська 170 (ЖК Greenville Park). Поверх 6/9ц., площа 46 кв.м. Будинок з підземним паркінгом, двір без машин, якісне будівництво, трендовий дизайн будинку, ближній центр.
Будинок комфорт класу. Вдале розташування поблизу активної центральної частини Львова та розвиненої інфраструктури. Підходить як для власного проживання, так і для інвестиції. Закрите внутрішнє подвір'я комплексу, ігрові майданчики для дітей різного віку; спортивні майданчики з тренажерами, спортивним приладдям; міні-баскетбольного, футбольного поля для змагань; зелена паркова алея.
Купити продукти поблизу можна в мережевих супермаркетах, до яких можна дійти пішки: 4 хвилини до «Сільпо», 8 хвилин до «АТБ», 10 хвилин до ще одного «Сільпо», 11 хвилин до «Рукавички», 14 хвилин до «Арсена».
Дорога на тренування від Greenville Park Lviv займатиме 4-7 хвилин їзди на авто: 4 хвилини до жіночої фітнес-студії Fit Curves, фітнес-клубу «Кристал» та фітнес-клубу Sport Life з соляною кімнатою, 7 хвилин до Loft Studio, де проходять танці на пілоні та фітнес-центру «Ківі Фітнес» зі спа-зоною, груповими та персональними тренуваннями.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
170
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 253 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber