Продаж, 2 кімнатна квартира, Староєврейська вул., 35, Львів, Галицький район

115.000 $
Код №:
7411
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
3 поверховий
Тип будівлі
Австрія
Клас житла
Еліт

Продаж квартир у Львові Староєврейська вул. Купити квартиру Галицький район - 40 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартри Львів, вул. Староєврейська (Пам’ятка архітектури XVII ст.). Поверх 3/3ц., площа 40 кв.м. Три вікна виходять на фасад на вулицю Федорова - площу Коліївщини. Потребує ремонту. Нова електромережа та опалення. Дуже вигідне планування. З вхідних дверей потрапляєте до просторого коридору якій веде до кімнат, кухні з вікном та санвузлу. Так само в ціну входить власне підвальне приміщення розміром 3.3 кв.м. Квартира має доступ до горища яке згодом можна приватизувати. Чудова інвестиція. Супер туристичне місце.
Староєврейська була прокладена під час локації нового центру Львова німецькими колоністами у XIII столітті паралельно між південною стороною площі Ринок і міськими мурами. 
Від нинішньої вул. Сербської починався середньовічний єврейський квартал. Євреям дозволили селитися в південно-східному куті Середмістя, причому в правовому відношенні вони підпорядковувалися магістрату, на відміну від єврейської громади Краківського передмістя, яка підпорядковувалася королівським старостам. Квартал був огороджений стінами, причому стіна перегороджувала і нинішню Староєврейську на розі з вулицею Сербською.
В архітектурному ансамблі вулиці Староєврейської переважають класицизм та віденська сецесія. Переважна більшість будинків внесені до Реєстрів пам'яток архітектури національного та місцевого значення.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Староєврейська вул.
Будинок №
35
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 274 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber