Продаж, 2 кімнатна квартира, Староєврейська вул., Львів, Галицький район

118.000 $
Код №:
4979
Тип операції
Продаж
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
63 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Старий фонд
Клас житла
Стандарт

Продаж квартир у Львові Староєврейська вул. Купити квартиру Галицький район - 63 м 2

Додаткова інформація
Опис
Продаж 2-кім. квартири в історичні частині Львова, вул. Староєврейська (Сербська). Площа 3/4ц., площа 63 кв.м. Готове рішення для проживання або подобової оренди. Двохкімнатна квартира на двох рівнях (3 та 4 поверхи 4-х поверхового цегляного будинку) з балконом. Будинок в історичній частині Львова за 100 м від Площі Ринок, після капітального ремонту, перекриття і сходи залізобетонні. Простора сходова клітка 5х5=25м2. Широкі сходи 125-180см. Квартира простора, світла, дизайнерський ремонт. Площі приміщень: загальна 62,7кв.м, житлова 46кв.м. На 3 поверсі: кімната 18,4кв.м, коридор 5,3кв.м, кухня 8кв.м, ванна з туалетом 3,5кв.м; на 4 поверсі: кімната 27,6кв.м.
Вхід парадний в коридор. Кімнати сполучені внутрішньо-квартирними дерев’яними сходами на металевому каркасі. Підлога в кімнатах новий італійський паркет з масиву дуба, у ванній плитка, в кухні та коридорі лінолеум. Вікна і балкон нові дерев’яні з металевою німецькою фурнітурою Roto, двокамерний склопакет, орієнтовані на південь, виходять на внутрішньо-будинкове подвір’я. Опалення: газові та електричні конвектори. Електропроводка - нова мідна, електрощиток з автоматами та ПЗВ. Водопостачання цілодобове, нові водопровідні труби, 2 лічильники на воду. Домофон. Стац. телефон та інтернет. Є підвал 4кв.м. В квартирі є вмонтовані меблі (шафи-купе), вбудована техніка (газова поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, газова колонка, пральна машина, холодильник), сантехніка (ванна, унітаз, умивальник), на підлогах килими - все нове 2015-2018 роки встановлення. Є все необхідне для проживання (столи, стільці, табуретки, дивани, світильники, тюлі, фіранки, штори). Готове рішення для проживання або подобової оренди.
Можливий продаж без меблів та обладнання, тоді ціна відповідно знижується.
Можна поділити на дві окремі квартири з окремими входами, перепланувати для зміни розмірів та кількості окремих приміщень, розширити за рахунок площі горища. Над квартирою та з двох боків від квартири знаходиться горище з виходом на власний дах, новий, накритий металочерепицею, з якого видно панораму Львова, Ратушу та Високий Замок. Можна влаштувати велику терасу (110м2), оглядовий майданчик.
Реальному покупцю – реальний торг!
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Староєврейська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 1652 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber