Про агентства нерухомості у Львові та посередників

27.04.2016

Практично кожен, хто шукав нерухомість у Львові, натикався на посередників. Їх справді дуже багато на ринку. Але як їх розрізнити і до кого краще звернутися за послугами?

Про агентства нерухомості у Львові та посередниківІснують приватні маклери, котрі працюють самостійно і не мають офісу. Реклама в них практично відсутня. В основному співпрацюють зі своїми знайомими та по рекомендації. Відповідно, з проблемними квартирами надати консультації не можуть.

Другим типом посередників є невеликі агентства, які складаються з кількох працівників. Вони мають офіс, в якому зазвичай маклери не сидять. Працівників практично не навчають, тому ті, в свою чергу, не вирізняються компетентністю. Майже завжди в таких агентствах відсутня база клієнтів. Можна сказати, що кожен працює самостійно під однією назвою. Саме таких посередників на ринку нерухомості у Львові найбільше.

І, зрештою, саме великі компанії, в яких працює достатньо людей. В них є великий офіс, найчастіше в центральній частині міста, зовнішня реклама. Такі організації мають власний сайт і чималу базу нерухомості, в основному в електронному варіанті, яка доступна працівникам. Спеціалістів попередньо навчають, кожен отримує основні відомості стосовно чинного законодавства. Проявляючи старанність, кожен працівник отримує можливість кар'єрного росту, що є додатковим стимулом якісно виконувати роботу.

Вони співпрацюють зі страховими компаніями, банками, допомагають у кредитуванні. Також в арсеналі послуг є оцінка майна, юридичний супровід. Звертаючись до такого агентства, можна розраховувати на фахову консультацію, якісний підбір об'єктів та повний супровід клієнта аж до підписання угоди. Такі фірми мають багаторічний досвід та заслужену бездоганну репутацію.

Де у Львові краще зняти квартиру довгостроково?

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber